AKP'li isimden MHP'lilere olay sözler!

AKP'li isimden MHP'lilere olay sözler!
Sosyal medyada Atatürk'ü hedef alan paylaşımları ile gündeme gelen Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin AKP'li Meclis Üyesi Hasan Uzunlar, şimdi de Cumhur İttifakı'nın ortağı MHP'yi hedef aldı.

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk hakkında 10 Kasım’da sosyal medya hesabından yaptığı "Fatiha yerine korna ile anılan tek kişisin" paylaşımı ile büyük tepki toplayan Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin AKP'li Meclis üyesi Hasan Uzunlar, MHP için olay yaratacak ifadeler kullandı.

Cumhur İttifakı'nın ortağı MHP'yi hedef alan AKP'li Uzunlar,  "Her zaman söylerim, MHP'den ayrılan Müslüman kesim Muhsin Yazıcıoğlu ile devam ettiler. Milliyetçi kesim MHP'de kaldı. İP'ye de tüm bunlardan arta kalanlar gitti" dedi.

hasan3-1.jpeg

MHP’DEN TEPKİ: “HASAN UZUNLAR DENİLEN KÜÇÜK BEYİNLİ YİNE ZIRVALAMIŞ”

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Hasan Uzunlar’a çok sert tepki gösterdi. Enginyurt, kendilerini “dinsiz” olarak niteleyen Uzunlar’a karşı şu ifadeleri kullandı:

“Ak Parti, Samsun Büyükşehir Meclis üyesi Hasan Uzunlar denilen küçük beyinli yine zırvalamış. ‘MHP de Müslüman olanlar, Muhsin Yazıcıoğlu'na gittiler’ demiş. Yani bu durum da MHP de kalanlar Müslüman olmuyor, Hasan denilen pisliğe göre. Hasan denilen dinsiz. Sen kim Müslümanlık kim.”