AKP'li Tevfik Göksu, "İnternetçi arkadaş" dediği Taylan Yıldız'dan özür diledi

AKP'li Tevfik Göksu, "İnternetçi arkadaş" dediği Taylan Yıldız'dan özür diledi
Esenler’in AKP’li Belediye Başkanı Tevfik Göksu, doktorasıyla alay ettiği ve ‘internetçi arkadaş’ dediği İYİ Partili Taylan Yıldız’dan özür diledi.

Esenler'in AKP'li Belediye Başkanı Tevfik Göksu, İBB Meclisi'nde 'metrolara internet gelmesi' talebiyle konuşan Dr. Yıldız'a, "İYİ Parti'de konuşan internetçi arkadaşımız galiba sanal dünyada çok fazla geziyor. İstanbul Valimizin konuyla ilgili herhangi bir müdahalesi, herhangi bir engellemesi, herhangi bir yasağı söz konusu değildir." diyerek yanıt vermişti.

Bunun üzerine tekrar söz alan Yıldız, Göksu'nun kendisine 'internetçi arkadaş' diyerek hitap etmesine tepki göstererek, şu ifadeleri kullanmıştı:

"Bu arada ben internetçi arkadaş değili, ismim Taylan Yıldız, Stanford'dan da doktoram var, onun için herkes bir kendine gelsin. Bu 10 ay önce valiliğe ve valilikten dolayı il emniyet müdürlüğüne gönderilmiş bir talep var, onların onayı gerekiyor. Galiba Tevfik Bey konuya hakim değil, kendisine tekrar arz ederim. Kendisi yanlış biliyor." 

ÖZÜR DİLEDİ

İYİ Parti İBB Grup Sekreteri Ali Kıdık, Tevfik Göksu'nun Taylan Yıldız'dan özür dilediğini açıkladı.

Kıdık, Twitter hesabından şu paylaşımda bulundu:

“İnternetçi” dedi sonra gelip özür diledi

ekran-alintisi-259.png2-20200917155839.jpg

"ÖZÜR DİLEMEDİM" DEDİ

Göksu, daha sonra mecliste özür dilemediğini açıklayarak Kıdık'a "ispatlamazsan şerefsizsin" dedi. Bu sözler meclisi karıştırdı. Kavga çıkmasıyla meclis oturumuna ara verildi ancak arbede engellenemedi.