AKP'li Turan'dan 'metal yorgunluğu' açıklaması: "Derdimiz üzüm yemek"

AKP'li Turan'dan 'metal yorgunluğu' açıklaması: "Derdimiz üzüm yemek"
AKP Grup Başkanvekili Bülent Turan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'metal yorgunluğu' açıklaması sonrası başlayan değişim dönüşüm sürecini değerlendirdi.

İl, ilçe ve belediye başkanlarının istifa süreçlerine ilişkin bilgi veren Adalet ve Kalkınma Partisi Grup Başkanvekili Bülent Turan, istifaların teşkilatların motivasyonunu arttırarak yeni döneme hazırlanmak için yapıldığını söyledi. Turan, "Derdimiz üzüm yemek" dedi.

 İl, ilçe ve belediye başkanlarının istifa etmesine yönelik gelen eleştirilere yanıt verdi. Turan, "İl başkanlarımız, ilçe başkanlarımız ihtiyaçsa istifa ediyor bu talep bazen ilden geliyor bazen ilçeden geliyor bazen genel merkezden geliyor. Ama sonuçta teşkilatlarımızın motivasyonumuzun arttırılması yeni döneme hazırlanılması için bir yoğun mesai harcanıyor. Biz 2019'u çok daha özel hazırlanıyoruz özel değerlendiriyoruz. "Derdimiz bir tane üzüm yemek üretmek iş yapmak istiyoruz. Yorulan farklı saiklerle değerlendirmeye tabi tutulan kimse varsa kendi kararlarıyla beraber bu adımları atıyoruz." açıklamasında bulundu.

İlgili Haberler