AKP'li Ünal: "Akşener yerli ve milli olduğu için MHP'den tasfiye edildi"

AKP'li Ünal: "Akşener yerli ve milli olduğu için MHP'den tasfiye edildi"
AKP Sözcüsü Mahir Ünal'ın geçmiş yıllarda Meral Akşener ile ilgili söylediği sözler tekrar gündeme geldi. Ünal'ın Bahçeli'ye yönelik eleştirisinde, "Meral Akşener, Özcan Yeniçeri, Sinan Oğan gibi milli unsurları MHP'den tasfiye etti" sözleri dikkat çekti.

Cumhur İttifakı'nın oylarının düşmeye başlamasıyla İYİ Parti lideri Meral Akşener'e yönelik iftiralar her geçen gün dozunu artırırken, AKP Sözcüsü ve Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal'ın geçmiş dönemde söylediği sözler gündeme bomba gibi düştü.

Ünal'ın, Akşener'in MHP'den tasfiye edilmesini yorumlarken kullandığı "Akşener yerli ve milli unsur olduğu için Bahçeli tarafından tasfiye edildi" ifadesi dikkat çekti.

Mahir Ünal'ın sözleri şöyle:

"Devlet Bahçeli, MHP'nin başına geldiği günden beri MHP içerisindeki bütün yerli ve milli unsurları tasfiye etti. Mesela Özcan Yeniçeri MİT tırları ile ilgili bir açıklama yaptı. Milli bir duruş sergiledi. Meral Akşener, Sinan Oğan, Mehmet Çandır, Tuğrul Türkeş gibi birçok yerli ve milli unsuru Devlet Bahçeli MHP'den tasfiye etti. Bahçeli, MHP'yi hızlı bir şekilde yerli ve milli vasfından uzaklaştırmaktadır."