AKP'li yurttaş doların derdini çözdü

AKP'li yurttaş doların derdini çözdü
İstanbul Bağcılar’da kendisine AKP’nin ekonomik sıkıntıları giderip gideremeyeceği sorulan AKP’li vatandaş dolardaki artışın sebebi olarak dış güçler ve tutuklu Osman Kavala’yı gösterdi.

Bağcılar’da Medyali isimli YouTube kanalı tarafından yapılan sokak röportajında AKP’li olduğunu söyleyen bir vatandaş, AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın maaşının 100 bin TL olmasını azımsadı. “Hakkıdır alabilir. Cumhuriyet tarihine bakınca yine en az bu adam alıyor” dedi.

AKP’ni ekonomik sıkıntıları giderip gideremeyeceği hakkında konuşan vatandaş, dolar ve euro artışını dış güçler ile Osman Kavala’ya bağladı. “Dış güçler müdahale ediyor. Osman Kavala’ymış diğerleriymiş. Bundan dolayı kur yükseliyor. ABD’dir İngiltere’dir. Emperyalizm yani. Bir de üretim az olunca tabii ki. Büyük devletler stok yaptığı için fiyatlar yükseliyor.” dedi.

Erken seçimin ‘masraf’ olacağını söyleyen vatandaş, “Erdoğan gibi bir adam bir daha dünyaya gelmez. Bu farklı bir meziyet.” ifadelerini kullandı.

OSMAN KAVALA NEDEN TUTUKLANDI?

Osman Kavala, 1 Kasım 2017 tarihinde tutuklandı. Gezi Parkı olayları, Fetullahçı Terör Örgütü''nün (FETÖ) 17-25 Aralık kumpasları ve 15 Temmuz darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında tutuklanan iş adamı Osman Kavala, Gezi Parkı olaylarının yöneticisi ve organizatörü olmakla suçlanıyor. Osman Kavala, 1 Kasım 2017 tarihinde tutuklandı. Kavala, halen cezaevinde bulunuyor.

İlgili Haberler