Erdoğan Bayraktar'dan bir salvo daha: Tatlı su kurnazları bitiriyor bizi

Erdoğan Bayraktar'dan bir salvo daha: Tatlı su kurnazları bitiriyor bizi
17-25 Aralık operasyonlarının dikkat çeken isimlerinden AKP’li Eski Bakan Erdoğan Bayraktar, sosyal medya üzerinden yaptığı manidar çıkışlarına bir yenisini daha ekledi.

AKP hükümetinin 17-25 Aralık soruşturmalarıyla ve kanser hastası Dilek Özçelik''in cebine para sıkıştırmaya kalkmasıyla hatırlanan Çevre ve Şehircilik Eski Bakanı Erdoğan Bayraktar’dan dikkat çeken mesajlar geldi.

Bayraktar, ilk paylaşımında “İlahi nizamda bir Erdem olan sorgulamadan kayıtsız şartsız iman etme ilkesini beşeri sistemlerde de uygulamaya kalkarsanız sonuç hiç verimli olmaz. Hiçbir şeyi sorgulamayanlardan oluşan toplumlar sürekli kandırılmaya mahkumdur” dedi.

Eski Bakan devamında ise “Tavassutla iş yapmanın birçok mahsurları var... Referanslara ve de verilere bakılmalı. Nasıl iş yapabilirim, nasıl faydalı olurum diye mücadele edenler varken; Açıkgözler, tatlı su kurnazları, tüfekçiler, çöp çatanlar ve çalışmadan edinenler bitiriyor bizi...” diye yazdı.

Öte yandan Bayraktar’ın, 30 Mayıs tarihinde yaptığı paylaşımın ardından bir kez daha, “Açıkgözler, tatlı su kurnazları, tüfekçiler, çöp çatanlar ve çalışmadan edinenler bitiriyor bizi...” ifadelerini kullanması da dikkatleri çekti.

Bayraktar’ın söz konusu paylaşımları AKP içindeki tartışmalara bir gönderme olarak yorumlandı.

İlgili Haberler