Akşam kavga ettiler gece öldürüldü! Kuzene 20 kurşun

Akşam kavga ettiler gece öldürüldü! Kuzene 20 kurşun
İstanbul Sancaktepe'de iki kuzen akşam saatlerinde boş bir arazide belirlenemeyen nedenle kavga etti. Vatandaşların polise haber vermesi üzerine kuzenler ayrıldı. Gecenin ilerleyen saatlerinde ise iki kuzen yine aynı yerde buluştu. Kuzenlerden biri silahla ateş ederek kuzenini öldürdü. Olay yerinde 20 adet boş kovan bulundu.

Sancaktepe Belediyesi Ihlamur Koşu Parkı'nın yanında bulunan boş arazide meydana gelen olayda, akşam saatlerinde aynı yerde bir araya gelen Murat D. İle Mehmet Hamurcuoğlu henüz belirlenemeyen bir nedenle kavga etti.

ŞİKAYETÇİ OLMADILAR

Vatandaşların haber vermesiyle olay yerine gelen polis ekipleri, kavgayı ayırırken tarafların şikâyetçi olmaması üzerine ekipler olay yerinden ayrıldı. Gece 00.30 sıralarında iki kuzen aynı yerde tekrar bir araya geldi. Konuşma sırasında üzerinde bulunan tabancayı çıkaran Murat D., 25 yaşındaki Mehmet Hamurcuoğlu'na ateş etti.

OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Silah seslerini duyan vatandaşların haber vermesiyle olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde vücuduna çok sayıda kurşun isabet eden Mehmet Hamurcuoğlu'nun hayatını kaybettiği belirlendi. Murat D. İse polis merkezine giderek teslim oldu. Hamurcuoğlu'nun olay yerine geldiği motosiklet üzerinde de detaylı inceleme yaptı.

20 BOŞ KOVAN BULUNDU

Polis ekipleri yaptığı çalışmada, hayatını kaybeden Mehmet Hamurcuoğlu'nun etrafında yaklaşık 20 adet boş kovan bulundu. Olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı incelemelerin ardından Hamurcuoğlu'nun cenazesi İstanbul Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Hamurcuoğlu'nun eşinden yeni ayrıldığı ve bir çocuk babası olduğu tespit edildi.

sancaktepede-tartistigi-kuzenini-oldurdu-7757-dhaphoto1.jpgsancaktepede-tartistigi-kuzenini-oldurdu-7757-dhaphoto2.jpgsancaktepede-tartistigi-kuzenini-oldurdu-7757-dhaphoto3.jpgsancaktepede-tartistigi-kuzenini-oldurdu-7757-dhaphoto4.jpgsancaktepede-tartistigi-kuzenini-oldurdu-7757-dhaphoto6.jpgsancaktepede-tartistigi-kuzenini-oldurdu-7757-dhaphoto11.jpgsancaktepede-tartistigi-kuzenini-oldurdu-7757-dhaphoto12.jpgsancaktepede-tartistigi-kuzenini-oldurdu-7757-dhaphoto13.jpgsancaktepede-tartistigi-kuzenini-oldurdu-7757-dhaphoto15.jpg