Akşener'den Ayfer Yılmaz açıklaması!

Akşener'den Ayfer Yılmaz açıklaması!
Burhanettin Kocamaz'ın İYİ Parti'nin Mersin'de destekleyeceği adayın Ayfer Yılmaz olduğunu açıklamasının ardından konuyla konuşan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Kazanma konusunda tekrar iddialı konuma geldik" dedi.

YSK’nın Burhanettin Kocamaz'ın Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olamayacağına ilişkin Mersin İl Seçim Kurulu kararına, Demokrat Partinin yaptığı itirazı reddetmesinin ardından, “En güçlü bir şekilde rekabetin içinde olacağız” açıklaması yapan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener adaylarını eski Devlet bakanı Ayfer Yılmaz olarak açıkladı.

İYİ Parti Gölbaşı Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışında konuşan İYİ Parti lideri Akşener şunları söyledi:

“Ayfer Hanım adayımız. Hem Sayın Burhanettin Kocamaz hem partimiz açısından çok sevinerek karşıladığımız teklif hem benden ve arkadaşlarımızdan hem Burhanettin beyden gitti. O da peki dedi. Dolayısıyla adayımız. Ben sabah size söylemiştim çok güçlü bir adayla tekrar rekabetin içinde yer alacağız diye. Sayın Yılmaz’ın yanında ben, İYİ Parti ve Burhanettin Kocamaz beyefendi duracağız. Çalışılacak beraber. Ayfer hanımın şöyle bir özelliği vardır taban politikacısıdır ve Mersin’e bakanlığı döneminde çok ciddi hizmetler götürmüştür. Kendisi ile ilgili ciddi bir karşılık var. Anketlerde de ortaya çıkıyor. Burhanettin beyle alacağımıza inandığımız Mersin’de bir kumpasa uğradık. Ve bu kumpası her zaman olduğu gibi yırttık attık ve Sayın Yılmaz ile tekrar kazanma konusunda en iddialı konuma geçtik. Ben hem Sayın Kocamaz’a hem Sayın Yılmaz’a sizler aracılığınızla bir kere daha teşekkür etmek isterim.”

İlgili Haberler