Akşener'den Baykal'a ziyaret

Akşener'den Baykal'a ziyaret
Meral Akşener, rahatsızlığı sonrası geçirdiği ameliyatların ardından uyutularak tedavisine devam edilen CHP Antalya Milletvekili Baykal'ı ziyaret etti. Ziyaret sonrası soruları cevaplandıran Akşener, CHP'li vekil iddialarına da yanıt verdi.

Kurulmakta olan 'Yeni Parti'nin lideri Meal Akşener, uyutularak tedavisi sürdürülen CHP Anltalya Milletvekili Deniz Baykal'ı ziyaret etti.

Akşener ziyaret sonrası şu açıklamaları yaptı:

"Değerli siyaset adamı, hepimiz için duayen olan Baykal'ın iyiye gittiğini öğrenmiş oldum. Ailesi ve siyaset arkadaşları ile görüştüm. Gerçekten iyimser bir ruh haliyle ayrılıyorum. Dualarımız kendisiyle beraber."

'Yeni Parti' çalışmaları hakkında da bilgi veren Akşener, ''Her şey çok iyi gidiyor, kurucular kurulumuz, tüzüğümüz tamamlandı. Türkiye'de yeni bir siyasi parti doğmuş olacak, milletin kurmuş olduğu bir parti bu. Bazı arkadaşlarımıza belki daha sonraki kadrolarda yer vereceğiz, 200 kişilik bir kurucular kurulumuz var. Dil değişti, tavırlar değişti, Türkiye'nin partimizden sonra yöneticilerinin dilinin yumuşayacağını göreceksiniz'' dedi.

Gazetecilerin 'CHP'li bir vekille partiniz için görüştünüz mü?' sorularına Akşener, ''Bizim CHP'den, AK Parti'den, MHP'den milletvekili transfer edip bir grup kurma amacımız yok. Ama bizlerle yol yürümek isteyen arkadaşlarımıza kapımız açık'' cevabını verdi.

İlgili Haberler