Aleyna Tilki: Kız isteme çok saçma!

Aleyna Tilki: Kız isteme çok saçma!
Şarkıcı Aleyna Tilki yine olay olacak bir açıklamada bulundu. Genç şarkıcı kız isteme merasimini çok saçma bulduğunu ifade etti. 

Şarkıcı Aleyna Tilki, dikkat çeken paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Şarkıcı, Twitter hesabından, "Kız isteme olayı çok saçma. Ne münasebet mal ister gibi, ''Kızı oğluma verir misiniz?'' falan filan ya, iğrenç! İnsan gibi, ''Evleneceğiz, rızanız var mı?'' de, olsun bitsin" ifadelerini kullandı.

Tilki''nin gönderisi takipçilerini ikiye böldü. Sosyal medyada kimi kullanıcılar, ünlü şarkıcı ile aynı görüşte olduğunu dile getirdi. Bazı kullanıcılar da şarkıcıya tepki gösterdi.

''İLİŞKİ KALIPLARI İNSANLIĞI YÖNETMEK İÇİN YARATILMIŞ'' 

Genç popçu, daha sonra "Zaman kavramı bile toplumları yönetmek için ortaya atılmış bir yalan. Günümüz ilişki kalıpları bile insanlığı yönetmek ve düşünce özgürlüğünden alıkoymak için yaratılmış, gerçekten gerçekleşmesi imkansız olan yalanlardır. ''Bağlar'' demiyorum, ''İlişki kalıpları’ diyorum ve de bence günümüz ilişki kalıpları gerçekçi bağlar kurmamıza tamamen engel oluyor" mesajını yayınladı.


 

İlgili Haberler