Ali Koç, Cüneyt Çakır'a ne olduğunu açıkladı! Masaya gelen notu okuyunca salon buz kesti

Ali Koç, Cüneyt Çakır'a ne olduğunu açıkladı! Masaya gelen notu okuyunca salon buz kesti
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, düzenlediği basın toplantısında UEFA'nın, Cüneyt Çakır'a verdiği Şampiyonlar Ligi maçını geri aldığını duyurdu. Salonda büyük sessizlik oluştu.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, MHK ve Zorbay Küçük hakkında açıklamalarda bulundu. Başkan Koç, açıklama yaparken bir son dakika bilgisi verdi.

Açıklama yaptığı anda eline bir peçeteye yazılmış olarak gelen bilgiyi, "Bu doğru mudur bilmiyorum ama" diyerek aktaran Ali Koç, UEFA''nın, Cüneyt Çakır''a verdiği Şampiyonlar Ligi maçını geri aldığını duyurdu.

"CÜNEYT ÇAKIR''A VERİLEN MAÇI GERİ ÇEKMİŞ"

Koç, "UEFA, Cüneyt Çakır''a Çarşamba günü verdiği maçı geri çekmiş.. Duydunuz mu böyle bir şey? Yaptıkları tutum doğru olabilir fakat şeklen o kadar yanlış ki dünyaya rezil oluyoruz." ifadelerini kullandı.

Merkez Hakem Kurulu (MHK) tarafından önerilen ve Türkiye Futbol Federasyonu''nun (TFF) kabul ettiği karara göre Cüneyt Çakır''ın görevine son verilmişti. İçinde Ali Palabıyık, Fırat Aydınus ve Ümit Öztürk''ün de bulunduğu tam 11 hakemin, Süper Lig''de maç yönetmesine izin verilmedi.

İlgili Haberler