Ali Koç'tan Galatasaray'a sert gönderme

Ali Koç'tan Galatasaray'a sert gönderme
Galatasaray dışındaki kulüplerle ilişkilerinin iyi olduğunu belirten Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, "Biz başka kulüplerde olduğu gibi, malımız olmayan bir şey karşılığında arazi almadık" diyerek de göndermede bulundu.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Beinsports'ta Güntekin Onay'ın sorularını yanıtladı.

"Galatasaray dışındaki kulüplerle ilişkimiz çok, çok iyi. Ezeli rakip, ebedi dost ama ebedi dost kavramı 3 Temmuz sürecinde büyük darbe yedi" ifadelerini kullanan Koç, "Biz başka kulüplerde olduğu gibi, malımız olmayan bir şey karşılığında arazi almadık. Bizim olmayan, başka yere yapılan bir stadı almakla övünmedik" dedi.

Koç'un açıklamaları özetle şöyle:

"Türkiye'nin iki büyük grubu, belli nedenlerden dolayı benim üzerime çok geliyor. Biri siyasi nedenlerden, biri de sportif nedenlerden. Belki bunları söylememem lazım. Bu konuda benim taraftarımın uyanık olması gerek. Yayıncı kuruluşun başarılı olması, Türk futboluna katkı sağlar. Biz Fenerbahçe Spor Kulübü olarak, yayıncı kuruluşa her türlü desteği vermeye hazırız. Bence yeterince inovatif değilsiniz, yaratıcı değilsiniz. Ne fikriniz varsa getirin. 3-4 dakikalık görüntülerde en adil şekilde göstermekle adalet sağlanır. Galatasaray maçında biz kornerden gol yedik, auta çıkmıştı top, onu göstermediniz. Galatasaray - Başakşehir maçında çok çirkin olaylar yaşandı, sanki yaşanmamış gibi sizin kanallar göstermedi."