Almanya’dan, Hırvatistan’dan ve Gana’dan! Galatasaray'a 3 bomba geliyor

Almanya’dan, Hırvatistan’dan ve Gana’dan! Galatasaray'a 3 bomba geliyor
Süper Lig'de bu sezon hüsranları yaşayan Galatasaray, transferde büyük oynuyor. Sarı-Kırmızılı ekip gözünü Kaan Ayhan'a dikti. Kaan Ayhan da Sarı-Kırmızılı gitmek istediğini tekrarladı. Öte yandan İspanya'da yayın yapan AS Gazetesi, Falcao'nun ayrılması halinde yerini Mandzukic'ın dolduracağını okurlarına duyurdu. Gazete ayrıca Bernard Mensah da Galatasaray'ın hedefinde olduğunu kaleme aldı.

Süper Lig'de sezunu 6. sırada tamamlayan Galatasaray, büyük bir yapılanma içersinde. Ağustos ayının ilk bölümüne tüm transferleri yetiştirmeye çalışan sarı-kırmızılılarda en büyük hedeflerden biri Kaan Ayhan'ın transferi. 

Fatih Terim'in milli takımdan da öğrencisi olan 25 yaşındaki futbolcunun transfer sürecinde çok önemli bir gelişme yaşandı. Kaan Ayhan, bir sonraki takımının Galatasaray olmasını istediğini temsilcilerine bildirdi. 

Takımı Fortuna Düsselfdorf'un Almanya Bundesliga'ya vedası üzerine talipleri artan defans oyuncusu için Fenerbahçe de devreye girerken, bir iş adamının milli futbolcuyu sarı-lacivertli kulübe kazandırmak amacıyla özel bir görüşme yaptığı öğrenildi. Ancak Kaan, Galatasaray'a gitmek istediğini yineledi. Galatasaray'ın Düsselfdorf'a serbest kalma bedelini ödeyip Kaan'ı kadrosuna katması bekleniyor. (DHA)

FALCAO'NUN YERİNE YİNE DÜNYA YILDIZI 

Süper Lig'in sona ermesinin ardından Galatasaray, yabancı futbolcu arayışlarına da devam ediyor.
İspanya'da yayın yapan AS Gazetesi, Galatasaray'ın Radamel Falcao transferinde istediğini alamadığını ve Falcao'dan kurtulmanın planlarını yaptığını iddia etti.

AS'ta yer alan habere göre, Galatasaray yüksek maaş alan oyunculardan kurtulmayı planlıyor ve bu oyunculardan biri de Falcao. Bu sezon başında transfer olduğu Galatasaray'da yaşadığı sakatlık problemleri nedeniyle beklenilen katkıyı veremeyen Falcao, ayrılığıa sıcak bakmasa da Galatasaray Kolombiyalı golcü ile yollarını ayırmayı planlıyor.

Sakatlığı sebebiyle ligde oynanan 34 maçın 21'ini kaçıran Falcao, Galatasaray'da toplamda forma giydiği 22 maçta 11 gol kaydederken 1 de asist yaptı. AS'ta yer alan haberin detayında Galatasaray'ın Falcao'nun yerine bir başka dünya yıldızını kadroya katmak için görüşmelere başladığı ifade edildi.

MENSAH DA RADARDA

Haberde şu ifadelere yer verildi; "Maddi sorunlar nedeniyle Al Duhail ile sözleşmesini fesheden Mario Mandzukic, Galatasaray'dan gelebilecek olası bir teklifi değerlendirmeye açık."

"Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, kulübün ekonomik yapısı için koşullar uygunsa takımında Mandzukic'i görmek istiyor."

"Falcao, Galatasaray'dan ayrılmayı kabul ederse sarı kırmızılı takım Kolombiyalı golcünün yerini Mandzukic ile dolduracak."

Milliyet'in haberine göre, AS'ta yer alan haberin detayında ayrıca Galatasaray'ın Bernard Mensah ile ilgili transfer çalışması yaptığı iddia edildi.

Haberde, "Bernard Mensah da Galatasaray'ın hedefinde. Terim, Ganalı'nın takıma katılmasını çok istiyor çünkü Mensah orta sahadaki çok yönlülüğü nedeniyle takımında önemli bir oyuncu olacak. Beşiktaş da Bernard Mensah ile ilgileniyor" ifadeleri yer aldı. 

terim-003.jpgkaan.jpgmummumu.jpgmuumumumu.jpg