Alperen Şengün'den kariyer rekoru! 1990'dan beri ilk kez...

Alperen Şengün'den kariyer rekoru! 1990'dan beri ilk kez...
NBA'da Houston Rockets, Portland Trail Blazers'ı deplasmanda 115-98 yenerken geceye milli basketbolcumuz Alperen Şengün'ün performansı damga vurdu.

NBA''e gece oynanan 7 maçla devam edildi. Milli basketbolcumuz Alperen Şengün''ün takımı Houston Rockets geceyi galibiyetle tamamladı.

Rockets, Portland Trail Blazers''ı deplasmanda 115-08 mağlup etmeyi başardı. Üst üste ikinci galibiyetini elde eden Rockets''ta Jalen Green, 6 üçlük kaydettiği maçı 26 sayıyla tamamladı.

Christian Wood 13, KJ Martin ve Dennis Schroder 10''ar sayı, Kevin Porter Jr ise 10 sayı ve 11 asistlik bir performans sergiledi.

ALPEREN ŞENGÜN''DEN KARİYER REKORU

Houston''da galibiyetin mimarlarından Alperen Şengün, kenardan geldiği karşılaşmayı 16''sı dördüncü çeyrekte olmak üzere 27 sayıyla tamamladı

Maçta 7 ribaunt alan ve 3 de asist yapan Alperen Şengün, hem takımının ve maçın en skorer ismi oldu hem de kariyer rekoru kırdı.

1999''DAN SONRA İLK KEZ

Houston''da Jalen Green de maçı 25 sayı ile tamamladı. Alperen & Green ikilisi, Houston Roeckets''ta 1999''daki Michael Dickerson & Cuttino Mobley''den sonra bir maçta 25 ve üzerinde sayı bulan ilk çaylak ikilisi oldu