İslam Memiş 2 ay sonra altında yaşanacak büyük tufanı açıkladı

İslam Memiş 2 ay sonra altında yaşanacak büyük tufanı açıkladı
Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş'ten dikkat çeken paylaşımlar geldi. Memiş, "Eylül-Ekim tufanının hazırlığı yapılıyor. Panik ile elindeki malı kaptıran ayazda kalır. Ucuza mal almak yok. Bu süreç tevafuk değil, soygun" dedi.

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş'ten flaş tahmin

Milli Gazete''de yer alan bilgilere göre, BDDK kararı sonrası dolar kuru 17.28 liradan işlem görüyor. Buna rağmen ons altın fiyatının inmesi gram altın fiyatlarında yükselişi sınırlı bıraktı. Uluslararası piyasada ons altın satış fiyatı 1744 dolar seviyesinde işlem görürken gram altın 969 liradan işlem görüyor.

"MALINIZI KAPTIRMAYIN"

Yatırımcıları sosyal medya üzerinden uyaran  İslam Memiş, "Bugün diyorum ki soygun var al" dedi ve Eylül ayına işaret etti. Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş''in dikkat çeken sözleri şöyle:

"Piyasalar kapandıktan sonra ons fiyatlarının daha da gerilemesi, yurt dışı piyasa kaynaklı. Yurt içi piyasada banka makas aralıklarını da göz önünde bulundurup panik yapmayın, malınızı kaptırmayın! 

Dünyada altın ve gümüşü şuan kim ucuza alıyor? Dolar sahipleri. Doların zirvesi, emtia fiyatlarının dibi. Kim alıyor, neden alıyor? 


"SOYGUN VAR SOYGUN"

Eylül-Ekim tufanının hazırlığı yapılıyor. Panik ile elindeki malı kaptıran ayazda kalır. Dolar endeksi gerilediğinde bu sefer de onslar toparlanacak. Yani, ucuza mal almak yok. Bu süreç tevafuk değil, soygun. Mart’ta savaş var manipülasyonunu gördünüz. O zaman da “manipülasyon var, almayın” dediğimi hatırlarsınız.  2.059’dan 1.782’ye gerilediğini gördük. Bugün de diyorum ki “soygun var, al” Eylül’de anlayacaksınız."

İlgili Haberler