Amerika'da ilişkiye girmek istemeyen adama bayıltan dayak. Öfkeli kadın tutuklandı

Amerika'da ilişkiye girmek istemeyen adama bayıltan dayak. Öfkeli kadın tutuklandı
ABD'de, 46 yaşındaki Katanya Jordan isimli kadın, sevgilisiyle birlikte uyuşturucu kullandı. Jordan bir süre sonra ilişkiye girmek istediği söyledi. Adam bu isteği kabul etmeyince beyninden vurulmuşa dönen kadın, sevgilisine saldırdı. Adam kendinden geçip yaralanırken, kadın tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Haberlercom'un haberine göre, ABD'nin Florida eyaletinde meydana gelen olayda, Katanya Jordan isimli bir kadın, sevgilisiyle uyuşturucu kullandıktan sonra ilişkiye girmek istedi. 
Katanya'nın isteği sevgilisi tarafından reddedilince kadın çılgına döndü ve sevgilisine saldırdı. İsmi açıklanmayan adam, birlikte uyuşturucu kullandıktan sonra Katanya'nın birden sinirlendiğini ve kendisine seks yapmasını isteyerek bağırdığını söyledi. 
Bu isteği reddetmesinin ardından sevgilisinin kendisine saldırdığını belirten adam aldığı darbelerin ardından kendinden geçti. Vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan adam tedavi altına alındı. 

"HAPİS CEZASI ALMASI BEKLENİYOR"

Olay yerine gelen polis ekipleri görgü tanıklarının ifadesine başvurduktan sonra şiddet uygulayan kadını gözaltına aldı. Nöbetçi mahkeme tarafından saldırı suçlamasıyla cezaevine gönderilen kadının birkaç aylık hapis cezası alması bekleniyor.