Andre Vltchek Karaköy'de aracın içinde ölü bulunmuştu! ABD'li gazeteci ile ilgili flaş gelişme! Görüntüleri ortaya çıktı

Andre Vltchek Karaköy'de aracın içinde ölü bulunmuştu! ABD'li gazeteci ile ilgili flaş gelişme! Görüntüleri ortaya çıktı
ABD'li gazeteci Andre Vltchek, Karaköy'de aracının içinde ölü bulunmuştu. Polis kayıtlarına "şüpheli ölüm" olarak geçerken İstanbul Cumhuriyet Başssavcılığı soruşturma başlattı. Andre Vltchek ile ilgili güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı.

ABD'li gazeteci Andre Vltchek, Karaköy'de aracının içinde ölü bulundu. Andre Vltchek ve eşi Rossie İndira Vltchek, Samsun'dan kiraladıkları araç ve özel şoförle sabah saatlerinde konaklayacakları Karaköy'deki otele geldi.

Otelin önüne geldiklerinde eşi Andre Vltchek'in hareket etmediğini gören Rossie İndira Vltchek, sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerince yapılan incelemede, Vltchek'in hayatını kaybettiği tespit edildi. Vltchek'in cenazesi olay yerindeki incelemelerin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.

Öte yandan, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı da olayla ilgili soruşturma başlattı. ABD'li gazeteci Andre Vltchek ve ailesinin içinde bulunduğu aracın otel önüne gelişi, sağlık ekipleri, ve araca girme anları ise kameraya yansıdı.