Muhtarın pankartlarındaki Atatürk'e bakın ne yaptılar

Muhtarın pankartlarındaki Atatürk'e bakın ne yaptılar
Ankara İncesu mahallesi muhtarı Demet Arslan'ın 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle astığı pankartlar dün gece boyalı saldırı düzenledi. Ulu Önder Atatürk'ün bıyıkları boyandı, Atatürk sevdalısı muhtara da bıyık yapılması büyük tepki çekti.

Böyle alçaklık görülmedi

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk düşmanları dün gece Ankara''da ortaya çıktı. Çankaya İlçesi İncesu Mahallesi "Elleriniz kırılsın" dedirten bir olay yaşandı. 
İncesu Mahallesi Muhtarı Demet Arslan, 19 Mayıs Atatürk''ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ile 5 Haziran Dünya Çevre Günü münasebetiyle mahallesine hazırlattırdığı pankartları astı.

Atatürk düşmanları dün gece ellerine aldıkları boya ile Atatürk''ün bıyıklarını siyaha boyadı. Bununla da yetinmeyen alçaklar Atatürk sevdalısı muhtara da boya ile bıyık yaptı. 

Pankartlara yapılanlara görenler duyarlı vatandaşlar "Bunu yapanlara isyan denmez. Atatürk olması namaz kılacak cami bulamazlardı. Kimsenin adın Ahmet, Ayşe Fatma, Hüseyin de olmazdı. Şu an bu topraklar da Türkiye Cumhuriyeti''ne ait olmayacaktı. Bir an önce saldırıyı gerçekleştirenler yakalanıp adalete hesap vermeli" dediler. 

İlgili Haberler