Sınavsız ve mülakatsız memur alımları başladı

Sınavsız ve mülakatsız memur alımları başladı
Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi sınavsız ve mülakatsız bay-bayan güvenlik ve temizlik personeli alımı yapacak. İşte detaylar…

Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi güvenlik görevlisi ve temizlik personeli alımı için yeni iş ilanları yayınladı.

İlana göre Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi bay-bayan 7 özel güvenlik görevlisi ve 8 temizlik personeli alımı yapacak. Toplamda 15 personel alımı yapılacak olup başvurular 24 Aralık – 7 Ocak 2022 tarihleri arasında yapılacaktır.

Güvenlik alımı ve temizlik işçisi alımına ilişkin yapılan açıklamada ‘’ Yazılı ve/veya sözlü sınav yapılmaksızın, KPSS(B) grubu puan sıralaması esas alınmak suretiyle’’ sözleşmeli personel alınacaktır. Tüm başvurular e-devlet şifresi kullanılmak suretiyle https://personelilan.mgu.edu.tr adresi üzerinden elektronik olarak yapılacak olup şahsen veya posta yoluyla yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir’’ denildi.

GÜVENLİK GÖREVLİSİ ALIMI

İlgili Yüksekokulların Özel Güvenlik ve Koruma, Savunma ve Güvenlik, Güvenlik, Kamu Güvenlik ve Asayişin Sağlanması, Güvenlik ve Koruma ön lisans programlarından birinden mezun olmak.

· Başvuru bitim tarihi itibariyle 30 (otuz) yaşından gün almamış olmak.

· 170 cm den kısa olmamak ve boy uzunluğunun cm cinsinden son 2 rakamı ile kilosu arasında farkın 15 den fazla 13 den az olmaması.

· Son başvuru tarihi itibarıyla geçerlilik süresi dolmamış silahlı/silahsız özel güvenlik görevlisi kimlik kartına sahip olmak ve belgelendirmek.

· 2020 KPSS P93 puan türünden en az 60 puan almış olmak.

· Son başvuru tarihi itibarıyla geçerlilik süresi dolmamış silahlı/silahsız özel güvenlik görevlisi kimlik kartına sahip olmak ve belgelendirmek.

· 2020 KPSS P93 puan türünden en az 60 puan almış olmak.

TEMİZLİK PERSONELİ ALIMI

· Ortaöğretim (Lise ve dengi) mezunu olmak.

· Üniversitemizin tüm kampüs ve birimlerinde iç ve dış alanda temizlik hizmetlerinde çalışmaya engel olabilecek hastalık ve benzeri engelleri bulunmamak.

· Hijyen belgesi sahibi olmak.

· 2020 KPSS P94 puan türünden 60 ve üzeri puan almış olmak.

· Son başvuru tarihi itibariyle 30 yaşını doldurmamış olmak.

Adayların başvurularını (https://www.mgu.edu.tr/tr) web adresinde bulanan Başvuru Formunu eksiksiz doldurularak yukarıda istenilen belgeler ile birlikte ilanın gazetede yayımlandığı tarihi izleyen 15. gün mesai bitimine (17:00) kadar Başvuruda istenen tüm belgelerin https://personelilan.mgu.edu.tr adresi üzerinden elektronik olarak yüklenmesi gerekmektedir.