Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in ilk icraatı

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in ilk icraatı
Polis ekiplerinin sokağa çıkma yasağı denetimi yaptığı sırada durdurduğu ve neden sokağa çıktığı sorulduğunda, ‘Gidecek yerim yok’ cevabını aldığı vatandaş Ali Çiftçi ile ilgili Antalya Büyükşehir Belediyesi harekete geçti. Korona virüsü Başkan Muhittin Böcek, kısa bir süre önce görevine başlamıştı.

Polis ekipleri geçtiğimiz günlerde tüm Türkiye’de sokağa çıkma yasaklarına uyulup uyulmadığını denetledi. Polis ekiplerinin denetimine takılan Ali Çiftçi isimli bir vatandaş ise polis memurunun sorusu üzerine “Gidecek yerim yok” cevabını verdi. Ali Çiftçi ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. 
“BİMEKAN BARINMA EVİMİZE YERLEŞTİRİLDİ”
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Ali Çiftçi’ye ulaştıklarını belirterek, “Zabıta ekiplerimiz, kalacak yeri olmadığı için ceza yemesiyle gündeme gelen Ali kardeşimizi bulup belediyemize ait Bimekan Barınma Evimize yerleştirdi. Kimsenin mağdur olmaması için 7/24 görev başında olan çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.
Bilindiği üzere Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, kısa bir süre önce korona virüse yakalanmıştı. Böcek, tedavisinin tamamlanmasının ardından göreve başladı. 
muhittin-bocek.jpg

 

İlgili Haberler