Antalya'da şiddetli yağışlar bir parkı plaka pazarına döndürdü

Antalya'da şiddetli yağışlar bir parkı plaka pazarına döndürdü
Antalya'da yağan şiddetli sağanak yağış nedeniyle kent merkezinin pek çok ilçede hayatı olumsuz etkiledi. Meydana gelen sonrası onlarca aracın plakası yağmur sularına karıştı. Vatandaşlar tarafından toplanarak park içinde bir araya getirildi.

DHA'da yer alan habere göre, Antalya’da iki gündür etkili olan sağanak, hayatı olumsuz etkiledi. Şiddetli yağışlar sonrası araçlar da zor anlar yaşadı. Arabalarının plakalarını suların içinde kaybeden sürücülerin imdadına vatandaşlar yetişti.

resim1-16858851-16-9-1609230305-880x495-1.jpg

Su baskınından etkilenip düşen onlarca aracın plakası ise yağmur sularına karıştı. Gürsu Mahallesi 353 Sokak üzerinde düşen plakalar vatandaşlar tarafından toplanarak park içinde bir araya getirildi.

resim2-16858850.jpg

Vatandaşlar, onlarca plaka arasından kendi plakasını tek tek kontrol ederek, bulmaya çalıştı. Kızının dün gece aracının plakasını düşürdüğünü belirten Hüseyin Akyaka, “Sabahın beşinden bu yana plaka arıyorum. İnternetten düşen plakaları gördüm. Cadde cadde geziyorum. Karakola gittim. Onlar da buralara bakmamı söyledi” diye konuştu.