Antalya'da spor yapan adamın taktığı kulaklık hayatına mal oldu. Arabadan inen sürücü gözyaşlarına boğuldu

Antalya'da spor yapan adamın taktığı kulaklık hayatına mal oldu. Arabadan inen sürücü gözyaşlarına boğuldu
Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde koşu yaptığı öne sürülen 44 yaşındaki Mustafa Ergün'e hafif ticari aracın çarptı. Meydana gelen kaza sonrası Ergün hayatını kaybetti. Spor kıyafetli ve kulaklarında kulaklık olduğu görülen Mustafa Ergün'ün cenazesi, olay yerindeki incelemenin ardından adli tıp morguna kaldırıldı. Çarpan aracın sürücüsü olan 50 yaşındaki Behran Şahin ise ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

DHA’da yer alan habere göre, Antalya''da yürüyüş yaparken hafif ticari aracın çarptığı Mustafa Ergün, yaşamını yitirdi.

BANKETE SAVRULDU

Serik Caddesi''nde koşu yaptığı öne sürülen Mustafa Ergün''e, Behran Şahin''in kullandığı 07 BVS 72 plakalı hafif ticari araç çarptı. Ergün, çarpmanın etkisiyle savrularak başını yol kenarındaki bariyere vurduktan sonra refüje düştü.

"NEREDEN ÇIKTI, NASIL ÇIKTI ANLAYAMADIM"

Sürücü Behran Şahin yaşadığı şoku uzun süre üzerinden atamadı. Mustafa Ergün''ün cansız bedeni etrafında ileri geri gidip gelen ve ağlayan Şahin, polislere kazanın nasıl olduğunu anlamadığını söyledi. Süratli olmadığını ve ölen kişiyi görmediğini öne süren Behran Şahin, “40 kilometre ile gidiyordum. Ses geldi. Demire çarptım sandım. İleride durdum. Yakınına kadar geldiğimde yerde yatanın insan olduğunu gördüm. Spor mu yapıyordu anlamadım. Bu yasaklarda burada ne yapıyor, bilmiyorum. Görmedim kendisini. Nereden çıktı, nasıl çıktı anlayamadım" dedi

Sürücü Şahin, ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.