Apple piyasaya sürüyor. Uygun fiyatlı iPhone SE 3, nisan ayına kadar tanıtılacak

Apple piyasaya sürüyor. Uygun fiyatlı iPhone SE 3, nisan ayına kadar tanıtılacak
Apple'ın piyasaya sürmeyi planladığı üçüncü nesil iPhone SE modelinin, en geç nisan ayına kadar tanıtılacağı belirtiliyor.

Apple, Nisan 2022''de daha ucuz iPhone modeli iPhone SE 2020''yi görücüye çıkarmış ve oldukça iyi satış rakamları elde etmişti.

Daha küçük ekranlı bir iPhone olarak karşımıza çıkan yeni iPhone SE 2020, bu yıl yerini iPhone SE 3 modeline bırakacak.

Apple''ın üzerinde çalıştığı yeni iPhone SE 3 modeli hakkında yeni bilgiler gelmeye devam ederken, telefonun en geç nisan ayında tanıtılması bekleniyor.

FARKLI APPLE ÜRÜNLERİ DE GELİYOR

5G desteğine sahip olması beklenen yeni iPhone SE etkinliğinde, Apple''ın başka ürünler de tanıtması bekleniyor.

Etkinlikte yer alması beklenen ürünler arasında, Apple''ın yeni işlemcilerini kullanacak olan yeni MacBook Air ve Mac Pro modelleri de var.

YENİ iPHONE SE NELER SUNACAK

Ünlü analist Ming-Chi Kuo tarafından yapılan paylaşımlara göre, yeni iPhone SE modeli 2020 yılında karşımıza çıkan iPhone SE modeli ile tasarım anlamında neredeyse tamamen aynı olacak.

iPhone SE 3 modelinde Face ID yerine Touch ID kullanılacağı ve daha küçük, çentiksiz bir tasarım benimseneceği de gelen bilgiler arasında.

5G desteğiyle gelecek yeni iPhone SE 3, gücünü iPhone 13 serisinde kullanılan A15 işlemcisinin biraz daha düşük performanslı versiyonundan alacak. Depolama olarak ise, iPhone SE 3 modelinin 64 GB’den başlayacağı belirtiliyor.

İlgili Haberler