Apple’ın katlanabilir cihazı ile ilgili yeni bir iddia!

Apple’ın katlanabilir cihazı ile ilgili yeni bir iddia!
Apple, katlanabilir cihazları ile ilgili olarak yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Son iddialar DSCC analisti Ross Young'dan geldi.

Apple, katlanabilir bir MacBook hibriti üzerinde çalışıyor

ShiftDelete''den alınan bilgilere göre, Teknoloji ekosistemleri söz konusu olduğunda alanın öncülerinden birisi olarak görülen Apple, üzerinde çalıştığı yeni ürünlerle sistemini genişletmek istiyor. Teknolojik ürünlerde oldukça fazla kitleye hitap eden şirket, hakkında bir iddia ortaya atıldı. Yayınlanan raporlara göre Apple son dönemde popülerliğini arttıran katlanabilir cihazlar alanına girmeye hazırlanıyor.

Apple, katlanabilir bir MacBook hibriti üzerinde çalışıyor

Teknoloji devi Apple, sızıntı bilgiler konusunda diğer şirketlere nazaran elini sıkı tutmaya çalışsa da projeleriyle ilgili bilgiler yayılmaya devam ediyor. DSCC analisti Ross Young, Apple’ın çalışmaları hakkında bir rapor hazırladı. Rapora göre şirket, katlanabilir bir MacBook üzerinde yoğun mesai harcıyor. DSCC analisti, katlanabilir MacBook ile ilgili birtakım bilgiler de paylaştı.

Buna göre cihaz 20 inçlik bir boyuta sahip olacak. Ayrıca rapora göre Apple, bu ürününü 2025 yılında piyasaya sürmeyi planlıyor. Katlanabilir MacBook, gerçek anlamda bir çift kullanımlı ürün olarak piyasaya sürülecek. Cihaz, tam boyutlu klavyeli bir dizüstü bilgisayar işlevi görebilecek şekilde tasarlanacak. Bunlara ek olarak cihazın 4K veya daha yüksek çözünürlük özelliklerine sahip olacağı belirtildi.

Konu her ne kadar sızıntı boyutunda olsa da ortaya atılan iddia güçlenmeye devam ediyor. Bloomberg muhabiri Mark Gurman da Power On haber bülteninin en son sayısında Apple’ın üzerinde çalıştığı bir cihazın katlanabilir özelliklerde olduğunu belirtmişti.

Aslında birçok akıllı telefon üreticisi, katlanabilir cihazlarla ilgili olarak ürünlerini piyasaya sundu. Tüm dünyadaki gelişime bakıldığında 2025’te ilk katlanabilir cihazın çıkacağını varsayarsak Apple bu konuda oldukça geriden gelecek. Öyle ki bazı iddialar, Apple’ın katlanabilir cihaz programı daha önce 2023’ten 2025’e ertelendiğini söylüyor.