Apple kullanıcılarının şikayetleri dikkate alındı: Instagram günlerdir yaşanan soruna çare buldu

Apple kullanıcılarının şikayetleri dikkate alındı: Instagram günlerdir yaşanan soruna çare buldu
Apple'da günlerdir devam eden izlemiş olduğumuz bir Hikaye’nin listenin sonuna gitmesi gerekirken yeni bir paylaşım varmış ya da sanki daha önce hiç izlememişiz gibi tekrar tekrar ilk sırada çıkıyor olması sorunu çözüme kavuşturuldu. Apple, Instagram'a yeni bir güncelleme yaptı.

Apple telefonlarda yaşanan Instagram hikayeler bölümüne yaşanan aksilikler sebebiyle yeni bir güncelleme yapıldı. 

ShiftDelete''den aktarılan bilgilere göre; yaşanan sorun tüm telefonlarda geçerli olmadı. Akıllı telefonun üreticisinden, kullandığı arayüze kadar birçok etken olabilir. Ya da sizin yaşadığınız bir problem bir başkasında olmayabilir. Bu tip durumlarda ise uygulamaya geri bildirimde bulunmak en hızlı çözüm olacaktır.

Sosyal medya üzerinden paylaşım yapan bir uygulama geliştiricisinin söylediğine göre; Instagram, web ve masaüstü uygulamaları için sesli ve görüntülü görüşme özelliğini test ediyor. Önümüzdeki günlerde genel betaya sunulacağı belirtiliyor.

Daha sonra ise gelecek bir güncellemeyle birlikte uygulama olarak bilgisayarlarında kullananlarla paylaşılacak. Tarayıcı üzerinden Direct kullananların ise bir işlem yapmasına gerek kalmayacak. Tıpkı Facebook’ta olduğu gibi yeni özellikleri kullanabilecekler.

İlgili Haberler