Araç muayenesinde flaş değişiklik

Araç muayenesinde flaş değişiklik
Araç muayene sisteminde değişikliğe gidildi. TÜVTÜRK tarafından yapılan değişikliğe göre araç muayene işlemleri artık daha kısa sürecek.

TÜVTÜRK yeni araç muayene sistemini açıkladı. TÜVTÜRK yaptığı açıklama ile araç muayene istasyonlarında yaşanılan mağduriyetleri ortadan kaldırmak adına yeni bir düzenleme yaptığını duyurdu.

664.jpg

TÜVTÜRK 'ün yaptığı duyuruda "Yalnızca seçilen tarih içerisinde bulunan hafta programını görüntüleyebilirsiniz. 77 şehirde bulunmakta olan gezici istasyonlar yalnızca randevu ile hizmet vermektedir." ifadeleri kullanıldı.

TÜVTÜRK, tarafından yapılan açıklamanın devamında şu bilgilere yer verildi:

"Geçerli bir Egzoz Gazı Emisyon Ölçümü olmaması, araç muayenesinde 'Ağır Kusur' olarak tanımlanır ve araç muayeneden başarısız olur. Egzoz Gazı Emisyonu Ölçümü'nü tüm sabit istasyonlarımızda ve yetkilendirilmiş gezici istasyonlarımızda yaptırabilirsiniz.

Seyyar araç muayene istasyonunun hizmet verdiği ilçe sınırları içinde Egzoz Gazı Emisyon Ölçümü yapan başka bir yetkili ölçüm istasyonu var ise, o ilçe ve ilçenin belde, mahalle ve köylerinde Seyyar Araç Muayene İstasyonları Egzoz Gazı Emisyon Ölçüm hizmeti veremeyeceklerdir.

Traktör muayenenizi ayrıca tüm gezici ve sabit istasyonlarımızda da yaptırabilirsiniz.

Binek otomobil, traktör ve motosiklet haricindeki araçlar hava destekli hidrolik frene sahip ise gezici istasyonlarda araç muayene hizmeti verilmeyecek olup, sabit istasyonlarda hizmet verilmektedir."

sadasffbb.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.