Arda Güler'den İspanyol basınına gözdağı: Gitmiyorum

Arda Güler'den İspanyol basınına gözdağı: Gitmiyorum
Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan Arda Güler, İspanyol devine imzayı attı. Arda Güler'in annesi Serap Güler, imza töreni esnasında gözyaşlarına hakim olamadı.

Editör: Barış Atakan

Real Madrid, Fenerbahçe’den kadrosuna kattığı Arda Güler’i sağlık kontrolünden geçirmesinin ardından Madrid ekibine 6 yıllık imza atan genç oyuncu basına tanıtıldı. Valdebebas’ta Real Madrid’in Spor Şehri’nde başkan Florentino Peres ile birlikte sözleşme imzalayan Arda Güler, 24 numaralı formasıyla poz verdi.

ANNESİ GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI
Başlayan imza töreninde ilk olarak Arda Güler’in gollerinden ve güzel hareketlerinden oluşan bir video klip izletildi. Videonun izlendiği esnada genç oyuncunun annesi Serap Güler gözyaşlarına hakim olamadı. Arda Güler, annesini öptü ve sarılarak destek verdi.

AYNI SORUYU 3 KEZ SORDULAR
İmza töreninde söz alan Arda Güler, Real Madrid’de olmaktan dolayı çok gururlu olduğunu ifade etti. Basın mensuplarının ısrarla 3 kez sorduğu ‘kiralık olarak gidecek misin?’ sorusuna cevap veren 18 yaşındaki milli yıldız, “Bugün benim hayatımın en özel günü. Beni destekleyen herkese çok teşekkür ederim. Real Madrid’in efsanesi olmak istiyorum. Burada olmak çok büyük bir gurur. Rekabete hazırım. Buraya oynamaya geldim. Başkan ve hoca kiralık gitmemin olası olmadığını söyledi. Kiralık gitmeyeceğim. Real Madrid’de kalacağım” ifadelerini kullandı.

"ANCELOTTİ KARAR VERECEK"
Bir basın mensubunun hangi pozisyonda oynamak hoşuna gidiyor? sorusuna da cevap veren Güler, “Sağ kenarda ve ofansif orta saha olarak oynamak hoşuma gidiyor ama önemli değil, ben maçlar kazanmak istiyorum. Gol atmak, asistler yapmak, hücumcu oynamak istiyorum. Sonuçta teknik direktörümüz Ancelotti karar verecek buna” dedi.

"BİZİM DEĞERLERİMİZLE BÜYÜYECEKSİN"
Başkan Florentino Perez yaptığı açıklamalarda şu sözlere yer verdi;

-Milyonlarca çocuk gibi harika geri dönüşler gördünüz. Saygı, alçakgönüllülük, dayanışma ve en önemlisi Real Madrid'in asla vazgeçmediği. 14 Avrupa Kupası kulübüne hoş geldiniz. , hayatınızın en önemli mücadelesine sahipsiniz, Bernabéu. Bu anı, aileniz gibi asla unutmayacaksınız. Her zaman yanınızda olan ve dünya futbolunun en büyük vaatlerinden biri ve bir idol olmak için güç verenler. Burada milyonlarca ve milyonlarca Real Madrid taraftarının desteğini hissedeceğiniz için eşsiz duygular yaşayacaksınız. Bu kulüp için oynamak büyük bir sorumluluk taşıyor çünkü birçokları için bir mihenk taşı oluyorsunuz. Bir gün Real Madrid'de oynamayı hayal eden tüm çocuklara bir örnek. Bu kulübü hayal ettiniz ve bugün onu gerçekleştirmeye başlıyorsunuz. Evinize, Real Madrid'e hoş geldiniz

-Sevgili Arda, yeteneğin ve çaban seni buraya getirdi. Bu logoyu seçtiğin için çok teşekkür ederiz. Henüz 18 yaşında olmana rağmen büyük başarılara imza attın. Eminim ki Real Madrid'in bugünlere gelmesini sağlayan temel değerlerin farkındasın. Bizimle birlikte yalnızca futbol sahnesinde değil bizim değerlerimizle büyüyeceksin. Biliyorsun ki Real Madrid'in kitabında pes etmek yok. Bu değerler senin gelişmene yardımcı olacak biz her zaman senin yanında olacağız. Bu anı hiçbir zaman unutmayacağını biliyorum. Ailen burada her zaman seninle olacak, onlara saygılarımı sunuyorum."

"EFSANE OLMAK İSTİYORUM"
Florentino Perez sonrası konuşan Arda Güler, "Bu kulübün bir efsanesi olmak istiyorum. Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Beni destekleyen herkese çok teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

whatsapp-image-2023-07-07-at-13-02-04.jpeg

whatsapp-image-2023-07-07-at-13-02-10.jpeg