Arınç hakkında şok iddia! 'Arabuluculuk ofisi açtı'

Arınç hakkında şok iddia! 'Arabuluculuk ofisi açtı'
İYİ Partili Mehmet Aslan, AKP’li Bülent Arınç’ın “KHK bir faciadır” açıklamasının ardında bir 'arabuluculuk ofisinin' yattığını iddia etti.

Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu (YİK) Üyesi Bülent Arınç hakkında, dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı. İYİ Partili Mehmet Aslan, Arınç’ın KHK mağdurları için arabuluculuk ofisi açtığını söyledi. AKP tarafından da söz konusu iddiayı teyit ettiğinin altını çizen Aslan, Arınç’ın tartışmalı KHK açıklaması ile söz konusu ofisin reklamını yaptığını söyledi.

İYİ Partili Mehmet Aslan, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı.

“Bülent Arınç’ın KHK açıklamalarını araştırdım. Ak Parti tarafından da teyit ettirdim. Bu zata devletten aldığı ballı maaş yetmiyormuş gibi, ayrıca bir de arabuluculuk ofisi açmış! Resmen müşteri avına çıkarcasına mağdurlara binevi gel gel yaparak reklam yapmış! Yazıklar olsun!”

mehmet-003.jpg

NE OLMUŞTU?

Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi AKP’li Bülent Arınç, 15 Temmuz darbe girişimi sonrası çıkarılan KHK’lar ile ilgili geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada "KHK bir faciadır" demişti. Arınç gelen tepkiler üzerine ise "KHK faciadır dememeliydim" ifadesini kullandı.