Arka Sokaklar’ın Rıza Babası Zafer Ergin karakolluk oldu

Arka Sokaklar’ın Rıza Babası Zafer Ergin karakolluk oldu
Arka Sokaklar’ın Rıza Babası usta oyuncu Zafer Ergin karakolluk oldu. Etiler’de kendisinden döviz bozmasını isteyen vatandaştan şüphelenen Ergin, şahısla beraber Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği'ne başvurdu. Soruşturma sonucunda ise dövizlerin sahne olmadığı ortaya çıktı.

Milliyetten Umut Enver’in haberine göre, Zafer Ergin, geçtiğimiz gün Etiler'de kendisinden döviz bozmasını istediğini söyleyen bir vatandaştan şüphelendi. 78 yaşındaki oyuncu, söz konusu şahsı yanına alarak, Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği'ne başvurdu.

601406ed5542871ca072ea1a.jpg

"DÖVİZLER SAHTE DEĞİLMİŞ" 
Bir saatlik soruşturma sonrası usta sanatçı, "İkimiz de şikayetçi olmadık. Dövizler de sahte değilmiş. Çok bağırıp, çağırınca şüphelendim. Karakolda ufak bir polisiye macera yaşadık" şeklinde konuştu.

601406ed5542871ca072ea1c.jpg

"SİZİN YAPTIĞINIZ İŞİN HESABINI BİZDEN SORUYORLAR" 
Dizi nedeniyle yaşadıkları bazı hoş anıları anlatan 'Arka Sokaklar'ın 'Rıza Baba'sı, “Emniyetten bazı dostlarım, ‘Sizin yaptığınız işin hesabını bizden soruyorlar; 'Onlar çabucak hallediyor' diyorlar'. Tabii bu yaptığımız bir oyun. İyiye, doğruya gittiğimizin farkındayız. Bu yolda devam ediyoruz, devam da edeceğiz” demişti.

601406ed5542871ca072ea17.jpg

İlgili Haberler