Arka Sokaklar'ın yıldızı kanserle savaşıyor! Boğaç Aksoy artık daha umutlu...

Arka Sokaklar'ın yıldızı kanserle savaşıyor! Boğaç Aksoy artık daha umutlu...
Arka Sokaklar dizisinde Volkan karakterine hayat veren lenf kanseri ile mücadele eden Boğaç Aksoy verdiği zorlu mücadeleden bahsederek geri döneceği günleri anlatırken gözyaşlarına boğuldu.

Ekranların uzun soluklu dizilerinden biri olan Arka Sokaklar’da Volkan karakterini canlandıran Boğaç Aksoy, yaklaşık 6 aydır lenf kanseri ile mücadele ediyor. 4 yıldır Arka Sokaklar dizi ekibiyle beraber olan ancak geçirdiği rahatsızlık nedeniyle setlere ara vermek durumunda kalan genç oyuncu zorlu tedavi sürecinden bahsederken geri döneceği zamanları iple çekiyor.

Eski bir futbolcu olan ve son olarak da Arka Sokaklar’da Volkan karakteriyle karşımıza çıkan Aksoy, 6 aydır kanserle savaşıyor. Lenfoma tedavisinin son aşamalarında olan ve 3 hafta kadar daha hastanede yatması gereken Aksoy geleceğe daha umutla bakıyor.

Arka Sokaklar''ı özledim

Aksoy, “Kansersin dediklerinde içimdeki savaşçı ruh ortaya çıktı. Haberi aldığım gün hem ailem hem de benim için zorlu bir süreç başladı. Kız arkadaşım bu süreçte hiç yanımdan ayrılmadı. Beni aşırı derecede motive ediyor.” dedi.

Aksoy açıklamasının devamında, “Bundan sonraki sürece hep pozitif olarak bakıyorum. Elbette kötü günler olacaktır. Sonuçta bu bir hastalık. İstanbul’dan bile gidebilirim ancak Arka Sokaklar’ı çok özledim.” ifadelerine yer verdi.