''Artık AKP'ye oy vermem'' dedi. Oy vereceği partiyi açıklayınca herkes güldü

''Artık AKP'ye oy vermem'' dedi. Oy vereceği partiyi açıklayınca herkes güldü
Ülkenin ekonomik gidişatını gerekçe göstererek AKP'ye "asla" oy vermeyeceğini belirten vatandaşa hangi partiye oy vereceği soruldu. Vatandaşın verdiği cevap sosyal medyada gündem oldu.

Sokak röportajında mikrofon uzatılan bir vatandaş, şimdiye kadar AKP''ye oy verdiğini ve bir daha asla vermeyeceğini söyledi. Ülkenin ekonomisinden memnun olmadığını belirten vatandaşın oy vereceğini söylediği parti ise sosyal medyanın gündemine oturdu.

Sokak röportajlarında ortaya çıkan söylem ve ifadeler sosyal medyada gündem olmaya devam ediyor. Son ololarak AK Parti’nin ekonomi yönetiminden memnun olmayan bir vatandaşın konuşması sosyal medyada viral oldu.

Vatandaşın nabzı yapılan sokak röportajlarıyla tutulmaya çalışırken genel olarak ülkenin ekonomik gidişatından memnun olunmadığı gözle görülüyor. AK Parti 20 yıllık iktidarının sonucunda yüksek dolar kuru enflasyon ve faiz sarmalına ülkeyi sokmuşken vatandaş da artık bu durumun farkında. AKP her geçen gün biraz daha oy kjaybetmeye devam ederken vatandaşlar da artık korkmadan AKP’ye oy vermeyeceğini söyleyebiliyor.

"AKP''YE ASLA OY VERMEM" DEDİ AMA...

Durum böyleyken bir vatandaşın AKP’ye oy vermeyeceğini söylemesinden sonra oy vereceği partiyi açıklaması sosyal medyada en çok izlenen videolar arasına girdi.

Kendisine uzatılan mikrofana “Bir daha asla AK Parti’ye vermem. Gidişatımız hiç iyi değil ondan dolayı. Bu zamana kadar AK Parti’ye veriyordum. Bu zamandan sonra asla vermeyi düşünmüyorum” diye konuştu. Ülke ekonomisinden memnun olmadığını belirten vatandaş “Peki hangi partiye vereceksiniz” sorusuna ise MHP cevabını verdi.

İktidardan ümidini kesen vatandaşın AK Parti’ye hükümetiyle beraber hareket eden Cumhur İttifakı’nın üyesi olan MHP’ye oy vereceğim demesi izleyenleri şaşkına çevirdi.