Aşıda büyük rekabet. BİM’e büyük rakip geldi Hangi markette satılacak

Aşıda büyük rekabet. BİM’e büyük rakip geldi Hangi markette satılacak
Çin’in Sinovac aşısının Türkiye’de Perşembe ya da Cuma günü uygulanmaya başlanacağı açıklandı. Açıklama sonrası vatandaşlar aşıların BİM, A101, ŞOK gibi ucuz marketlerde satılacağına yönelik espriler yapmaya başladı. Daha öncede BİM’in reklam filminin taklit edildiği video sosyal medyada viral olmuştu.

Çin menşeli Sinovac tarafından geliştirilen korona virüs aşısı Türkiye’ye geldiğinde aşının BİM’de satılacağına yönelik espriler yapılmıştı. BİM’in kampanya reklamı taklit edilerek Moderna, Biontech ve Sinovac  aşılarının satışına ilişkin mizahı video kısa sürede sosyal medyada viral olmuştu.

Çin’den getirilen ve faz-3 çalışmaları devam eden aşının Perşembe ya da Cuma günü vurulmaya başlanacağının açıklanmasından sonra şimdi de vatandaşlar; Migros ,macrocenter ,Carrefour gibi marketlere biontech ,Bim ,a101 ve şok marketlerinde çin aşısı sinovac aşısı geleceğine yönelik esprili paylaşımlar yapmaya başladı.

İşte sosyal medyada yer alan o paylaşımlardan bazıları:

cin-sinovac-asisi.jpgcin-sinovac-asisi2.jpgcin-sinovac-asisi3.jpgcin-sinovac-korona-asisi.jpgsinovac-korona-virus-asisi.jpgkorona-asisi-sinovac.jpgkorona-asisi-sinovac-001.jpg

 

İlgili Haberler