Aslı Enver o sorudan kaçtı! 'Ne olur beni sıkıştırmayın'

Aslı Enver o sorudan kaçtı! 'Ne olur beni sıkıştırmayın'
Kendisinden 12 yaş büyük iş insanı Önder Öztarhan ile aşk yaşayan Aslı Enver, birkaç gün önce sevgilisinin annesi ile yemeğe çıkmıştı. "İlişkimiz gördüğünüz gibi çok güzel gidiyor. Önder de benim ailemi tanıyor" diyerek evlilik sinyali veren oyuncu, Nişantaşı'nda görüntülendi. Enver, başrolünde yer aldığı ‘Sen Yaşamaya Bak’ın Öztarhan'ın evinde çekildiği, hatta filmde kullanılan arabanın Öztarhan’ın arabası olduğu iddialarına yanıt verdi.

Oyuncu Aslı Enver, önceki akşam iş insanı sevgilisi Önder Öztarhan ile birlikte Ortaköy''deki bir mekanda yemek yedi. Çifte, Öztarhan''ın annesi de katıldı.

Mekan çıkışı gazetecilerin sorularını yanıtlayan Enver, ilişkisi hakkında "Her şey gayet iyi. İlişkimiz de gördüğünüz gibi çok güzel gidiyor." açıklamasını yaptı.

"ARABA ÖNDER''İN DEĞİL"

Başrollerini Aslı Enver ile Kaan Urgancıoğlu''nun paylaştığı ''Sen Yaşamaya Bak'' adlı filmde Kaan Urgancıoğlu’nun kullandığı arabanın iş insanı Önder Öztarhan''ın olduğu iddia edilmişti.
Önceki gün Nişantaşı''nda görüntülenen Enver, "Araba Önder Öztarhan''ın değil. Lütfen beni sıkıştırmayın. Duygu yüklü bir iş yaptık. Karşılığını almak istiyoruz, gerisi hiç önemli değil" dedi.
Geçtiğimiz günlerde müstakbel kayınvalidesi ile buluşması hatırlatılan güzel oyuncu, "İlişkimiz yolunda arkadaşlar" demekle yetindi.


 

İlgili Haberler