Saray'da Prens Selman için çalınan Arapça şarkının sözleri ortaya çıktı. Üstün Suudiler diyor sözler. Atatürkçü ilahiyatçı ve yazar Cemil Kılıç açıkladı

Saray'da Prens Selman için çalınan Arapça şarkının sözleri ortaya çıktı. Üstün Suudiler diyor sözler. Atatürkçü ilahiyatçı ve yazar Cemil Kılıç açıkladı
İlahiyatçı yazar Cemil Kılıç, Prens Selman'ın Saray ziyaretinde çalınan Arapça şarkıya ilişkin dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

Atatürkçü din adamı ve yazar Cemil Kılıç, sosyal medya hesabından Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman''ın Saray ziyaretinde çalınan Arapça şarkının sözleri hakkında çarpıcı bir açıklamada bulundu.

Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman, geçtiğimiz hafta Saray''a konuk oldu. Devlet başkanı olmayan Prens Selman ve beraberindekiler, devlet başkanlarına uygulanan protokolle karşılanırken, Arapça müzik eşliğinde ziyafet yapılmıştı. 

Konuyla ilgili dikkat çeken açıklama ilahiyatçı Cemil Kılıç''tan geldi. Kılıç, Twitter hesabından paylaştığı mesajda, ''''Saray''da Prens Selman''a "Bu Suudiler üstün" diye sözleri olan şarkı çaldılar. Türk''ün öğrenci andına ırkçılık deyip karşı çıkanlar Suudiler üstündür denilmesini alkışladılar'''' ifadelerini kullandı.

İşte Kılıç''ın o paylaşımının tamamı:

''''İslam''da ırkçılık yok derler ama sırf para alabilmek için Saray''da Prens Selman''a "Bu Suudiler üstün" diye sözleri olan şarkı çaldılar. 
Türk''ün öğrenci andına ırkçılık deyip karşı çıkanlar Suudiler üstündür denilmesini alkışladılar.
Türklük yasak, Suudilik üstün...''''

İlgili Haberler