Aydın Adnan Sezgin: "Yakında inciri de ithal edeceğiz"

Aydın Adnan Sezgin: "Yakında inciri de ithal edeceğiz"
İYİ Parti Milletvekili Aydın Adnan Sezgin, Hükümetin tarım politikalarını “Her şeyi ithal ediyoruz. Yakında inciri de Amerika'dan ithal edeceğiz” sözleriyle eleştirdi. Sezgin, Aydın Büyükşehir Belediyesi ve 17 ilçeyi kazanacaklarını iddia etti.

İYİ Parti Aydın Milletvekili Aydın Adnan Sezgin, Karacasu’da, başkan adayı Mustafa Büyükyapıcı ile birlikte esnaf ziyaretlerinde bulundu. Esnafla sohbet edip Büyükyapıcı’ya destek isteyen Sezgin, “Patates soğanı görünce suçlu gibi bakıyorum. Her şeyi ithal ediyoruz. Yakında inciri de Amerika'dan ithal edeceğiz. Böyle giderse o da olacak” sözleriyle, hükümetin tarım politikalarını eleştirdi.

“AYDIN VE 17 İLÇEDE MİLLET İTTİFAKI KAZANACAK”

Seçimlere az bir süre kala Aydın’daki son duruma dair değerlendirme yapan Sezgin, “Aydın ve 17 ilçede Millet İttifakı çok iyi durumda. Tüm ilçelerde seçimleri biz kazanacağız. Çok iyi gidiyoruz. Son bir haftaya giriyoruz. Bu zamanı iyi değerlendirip sıkı çalışarak Büyükşehir’de Özlem Çerçioğlu, ilçelerde de Millet İttifakının adayları kazanacak. Zafer iyilerin olacak” dedi.