Ayla Çelik’ten itiraf: Sapık gibi Özcan Deniz'in peşine düştüm

Ayla Çelik’ten itiraf: Sapık gibi Özcan Deniz'in peşine düştüm
Müzisyen Ayla Çelik, Armağan Çağlayan’ın sorularını yanıtladı. Çelik, en popüler şarkısı ‘Türkan’ı, Özcan Deniz’in okumasını istediğini ama Deniz’in şarkıyı beğenmediğini anlattı.

Armağan Çağlayan’ın YouTube programı “Dur Bi Dinle”nin bu haftaki konuğu müzisyen Ayla Çelik oldu. Samimi açıklamalarda bulunan şarkıcı, Demet Akalın’ın söylediği popüler şarkısı “Türkan”ı nasıl yazdığını da anlattı. 

TÜRKAN ŞORAY FİLMİ İLHAM VERDİ

Türkan Şoray filminden ilham aldığını belirten Çelik, “Kendimi filme kaptırmışım; bir öpüşme sahnesi var, ben de televizyona yaklaştım. Kendi kendime, ‘Öptürmüyor ki o’ dedim. Kendi trajik hikâyemi onla birleştirdim. O anda yazmaya başladım” dedi. Şarkıyı aslında Özcan Deniz’in okumasını istediğini de söyleyen Çelik, “Bayağı baskı yaptım. Peşine düştüm okuması için. Benden iki tane şarkı aldı zaten ama ısrar ediyorum ‘Bunu oku’ diye. ‘Yok almayacağım’ dedi. Abisini falan aradım, sapık gibi peşine düştüm” diye konuştu.

YILLAR ÖNCE EVLENİP BOŞANDIM

Sanatçı, yıllar önce evlenip boşandığını da ilk kez açıkladı. “Sevdiğim insanla evlilik yaptım. Ama küçüktüm, büyüdüm” diye anlatan Çelik, yeniden evlenmek için acele etmediğini söyledi. 2016 yılından beri Barbaros Utku ile beraber olan şarkıcı, “Evlenmek zorunda mıyız? Bugün evlensem panik olurum. Organizasyon yapmak benim kâbusum” dedi.


 

İlgili Haberler