Aylar sonra ilk fotoğraf: Erdoğan ve Bahçeli açılışa gidiyor

Aylar sonra ilk fotoğraf: Erdoğan ve Bahçeli açılışa gidiyor
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, aylar sonra ilk fotoğrafı Demokrasi ve Özgürlükler Adası açılışının öncesinde verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli aylar sonra ilk kez bir araya geldi. Erdoğan ve Bahçeli Demokrasi ve Özgürlük Adası’nın açılışı için Yassıadaya’ya hareket etti.

ezbia6bwkaathbm.jpg

Erdoğan ve Bahçeli’nin fotoğrafta maske takmaları dikkat çekti.

MHP, sosyal medya hesabından Erdoğan ve Bahçeli’nin fotoğrafını paylaştı. Yapılan paylaşımda, “Genel Başkanımız Sayın Devlet BAHÇELİ ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN “Demokrasi ve Özgürlükler Adası” açılış programına birlikte seyahat ediyorlar” ifadelerine yer verildi.

asdfafas.jpg

27 Mayıs 1960 darbesinin ardından Başbakan Adnan Menderes, Dışişleri Bakanı Fatin Rüştü Zorlu ve Maliye Bakanı Hasan Polatkan'ın idamına karar verilen Yassıada, 5 yıllık çalışmalar sonunda bugün Demokrasi ve Özgürlükler Adası adıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından hizmete açılıyor. Açılışa MHP lideri Devlet Bahçeli de katılıyor. 

Adada, 27 Mayıs Müzesi, Demokrasi Feneri, çeşitli bal mumu heykelleri ve müze yer alacak.