Ayşe Arman bombayı patlattı! Atatürk rolü Aras Bulut İynemli'nin

Ayşe Arman bombayı patlattı! Atatürk rolü Aras Bulut İynemli'nin
Son olarak adını Çukur dizisinde canlandırdığı Yamaç Koçovalı karakteriyle oldukça sevilen oyuncu Aras Bulut İynemli 2023 yılında sürpriz bir projeyle yeniden ekranlara dönüyor. Lanister Medya imzalı dizide İynemli’nin Atatürk’e hayat vereceği konuşuluyor.

İçerde ve Çukur dizileri ile kariyerinde oldukça önemli bir dönüm noktasının altına imzasını atan başarılı oyuncu Aras Bulut İynemli, Lanister Medya imzalı yeni bir proje ile yeniden hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Son dönemin en başarılı oyuncuları arasında yer alan İynemli hakkında sosyal medyadan büyük destek geliyor.

İlk olarak adını Öyle Bir Geçer Zaman Ki adlı diziyle duyuran ve daha sonrasında da İçerde dizisinde Umut karakterini canlandıran İynemli, dört sezon boyunca devam eden Çukur dizisinde canlandırdığı Yamaç karakteriyle oldukça sevildi.

Geçtiğimiz Haziran ayında final yapan Çukur dizisinden sonra başka bir projede yer almayan İynemli için müjdeyi gazeteci Ayşe Arman verdi. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Arman, 29 Ekim 1923 tarihinde Cumhuriyetimizin 100. yıl dönümünde Mustafa Kemal Atatürk’ün hayatını anlatacak projede Atatürk’ü canlandıracak olan ismin Aras Bulut İynemli olduğunun altını çizdi.

İynemli’nin Mustafa Kemal Atatürk için çok doğru bir tercih olduğunu vurgulayan sosyal medya hayranları ise oyuncuya büyük bir destek verdi.