Babasının aracını izinsiz aldı, faciaya sebep oldu

Babasının aracını izinsiz aldı, faciaya sebep oldu
Gaziantep’te 16 yaşındaki genç, babasının aracını izinsiz aldı. Direksiyon hakimiyetini kaybedince araç taklalar attı ve meydana gelen kazada 2 kişi yaşamını yitirdi, 4 kişi ise yaralandı.

16 yaşındaki Mehmet Kaya, izinsiz bir şekilde aldığı babasının aracıyla, 5 arkadaşıyla birlikte gezintiye çıktı. Ehliyeti olmayan Mehmet Kaya, direksiyon hakimiyetini yitirince, araçtaki arkadaşlarıyla birlikte kaza yaptı. Kazanın şiddetiyle taklalar atan araç, faciaya yol açtı. Gerçekleşen kazada 2 kişi yaşamını yitirdi, 4 kişi yaralandı.

Söz konusu kaza Gaziantep’in Yavuzeli ilçesinin Büyükkarakuyu köyünün çıkışınsa, saat 12.00 sularında gerçekleşti. Verilen bilgiye göre, 16 yaşındaki genç, babası evde değilken aracını izinsiz aldı. 5 arkadaşıyla beraber araçla gezintiye çıkan Mehmet Kaya, direksiyon hakimiyetini kaybedince kaza gerçekleşti.

Meydana gelen kazada Mehmet Kaya ve bir arkadaşı yaşamını yitirdi, 4 kişi de yaralandı. Olay yerine sağlık ekipleri ve jandarma geldi. Araçta bulunan 6 kişiye ilk müdahale yapıldıktan sonra, Mehmet Kaya’nın ve bir arkadaşının cansız bedeni araçtan çıkarıldı. İsimleri bilinmeyen üç genç ise çevre hastanelere sevk edildi. Olay ile ilgili jandarma soruşturma başlattı.

aw101094-03-1.jpg

aw101094-04-2.jpg

aw101094-01.jpg

aw101094-06.jpg