Bakan Akar'dan kritik İdlib mesajı

Bakan Akar'dan kritik İdlib mesajı
Milli Savunma Bakanı Akar, Suriye Ordusu'nun İdlib'de yürüttüğü operasyonlara ilişkin "İdlib’de personelimize zarar gelirse meşru müdafaa hakkımızı kullanırız" açıklamasında bulundu.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Suriye Ordusu'nun İdlib'de yürüttüğü operasyonlara ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Akar, "İdlib’de personelimize zarar gelirse meşru müdafaa hakkımızı kullanırız" ifadelerini kullandı. 

Bu hafta içi Suriye'nin İdlib bölgesinde bulunan TSK'nın on numaralı gözlem noktasına Suriye veya Rusya güçleri tarafından bir saldırı düzenlendiği iddia edilmiş, iddialar AA tarafından yalanlanmıştı.

FETÖ İLE MÜCADELE

Milli Savunma Bakanı Akar FETÖ ile mücadelede "17 bin 498 kişi ihraç edildi. Amacımız bu şanlı üniformayı tek hainin bile taşımasına engel olmaktır." dedi.

Bakan Akar, "FETÖ ile mücadelede 17 bin 498 kişi ihraç edildi. Amacımız bu şanlı üniformayı tek hainin bile taşımasına engel olmaktır" açıklamasında bulundu.

Akar ayrıca Pençe harekatına ilişkin ise "Pençe-1’de 64, Pençe-2’de 16, Pençe-3’te şimdiye dek 22 olmak üzere Irak’ın kuzeyinde yılbaşından bu yana 676 terörist etkisiz hale getirildi" ifadelerini kullandı.