Bakan Selçuk açıkladı: Bugün hesaplara yatıyor. 2 ay daha uzatılmıştı

Bakan Selçuk açıkladı: Bugün hesaplara yatıyor. 2 ay daha uzatılmıştı
Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda nakdi ücret desteğinin 2 ay daha uzatıldığını belirtti. Bakan Selçuk, "Mart ayına ilişkin nakdi ücret desteği ödemelerini 9 Nisan'da yapacağız" demişti.

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, geçtiğimiz hafta son dakika açıklaması yaparak "Mart ayına ilişkin nakdi ücret desteği ödemelerini 9 Nisan''da yapacağız" demişti.

NAKDİ ÜCRET DESTEĞİ BUGÜN HESAPLARDA
Geçtiğimiz hafta açıklama yapan Bakan Selçuk, Nakdi Ücret Desteği''ne ilişkin, "Ödemeler hesap numarasına yapılırken, IBAN eksik olan ya da hatalı olan vatandaşların ödemelerinin ise PTT aracılığı ile yapılıyor" bilgisini de kaydetti.

NAKDİ ÜCRET DESTEĞİ NE ZAMAN BİTER?
Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından koronavirüsün olumsuz etkilerini azaltmak amacıyla verilen Nakdi Ücret Desteği (ücretsiz izin parası) uzatıldı mı sorusunun cevabı geldi. 9 Mart 2021 tarihli Resmi Gazete''de yer alan Cumhurbaşkanlığı kararı ile Nakdi Ücret Desteği''nin 2 ay daha uzatıldığı açıklandı. Bakan Selçuk haberi, Twitter hesabından yaptığı paylaşımla şu şekilde açıkladı;

İlgili Haberler