Fenerbahçe'nin nöbetçi teknik direktörü İsmail Kartal'ı ağlatan tablo. Bakın kim hediye etti

Fenerbahçe'nin nöbetçi teknik direktörü İsmail Kartal'ı ağlatan tablo. Bakın kim hediye etti
Fenerbahçe, geride kalan sezonda Vitor Pereira sonrası dönemi oldukça başarılı şekilde geçiren teknik direktörü İsmail Kartal'a Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda gerçekleştirilen 2021 yılı Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı'nda duygusal bir veda gerçekleştirdi.

Fenerbahçe Kulübü 2021 yılı Olağan Mali Genel Kurulu, Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda başladı.

Ali Koç, İsmail Kartal''ın vedası için kürsüye çıktı. Ali Koç, “Bana göre çok daha önemli, içimde hem mutluluk hem başarı hem gurur hem de hüzün olan konu için huzurlarınızdayım. Hocama, kıymetli eşi Sema hanıma, oğlu Emre’ye hoş geldin diyorum. Bizim bir arzumuz vardı, hocamıza ilettik o da bizleri kırmadı, geldi. İsmail Kartal’a sizlerin huzurunuzda hem teşekkür, hem şükran, hem de vedamızı yapmak üzere buraya gelmesi için ricada bulunduk, bizleri kırmadı” dedi.

GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI

İsmail Kartal için hazırlanan videonun gösterimi ile toplantı devam ederken video bitiminde üyeler Kartal’ı ayakta alkışlayarak tezahüratlarda bulundu. İsmail Kartal ise selamlayarak üyelere karşılık verdi. Yayınlanan video sırasında İsmail Kartal ve ailesi de gözyaşlarına hakim olamadı.

BAŞKAN ALİ KOÇ''TAN İSMAİL KARTAL''A TABLO HEDİYESİ

Fenerbahçe''nin nöbetçi teknik direktörü İsmail Kartal''a Ali Koç''tan tablo hediyesi geldi. Kürsüye ailesi ile çıkan Kartal, ''''Fenerbahçe''nin çocuğu İsmail Kartal'''' yazılı tabloyu açtı. Açıklamalarının ardından İsmail Kartal, yönetim kurulu üyeleri ile vedalaşarak salondan ayrıldı.

İşte İsmail Kartal''ın yaptığı açıklamalar;

“Ben Fenerbahçeli İsmail Kartal olduysam bu arma sayesinde oldum” diyen tecrübeli teknik adam, “Fenerbahçe’nin armasının anlamı bence göründüğünden, yazılandan çok daha büyüktür. Bunu okudukça, Samandıra’daki boş zamanlarımızda bu armanın, renklerini tartışmasını yaptığımızda dünyada eşinin benzerinin olmadığı bir arma olduğunu gördük.

Göreve geldiğim ilk gün oyuncularımla bir toplantı yaptım. Çok açık ve net. Ben duygularımı karşımdaki insana içten, net bir şekilde aktarabilen bir insanım. Hayatım boyunca rol yapmadım, yapamam. Onlara dedim ki ‘Bizim bir borcumuz var’. Hepsi şaşırdı. ''Bu borcu ödeyeceğiz’ dedim. ''Ben bunun için buraya geldim'' dedim. Durdular ve dediler ki ‘Bu borç ne, kime borcumuz var?’ Taraftarı ve camiayı gösterdim. ''Öyle bir gün gelecek ki buraya 50 bin kişi gelecek bu gelen 50 bin kişi işte benim takımım, futbolcum bu, işte biz bu futbolu görmek istiyoruz'' diyecek, dedim.

''Ben buraya bunun için geldim, başaracağız'' dedim. ‘Gece gündüz çalışıp birbirimize saygılı olacağız, biz borcumuzu ödeyeceğiz’ dedim. ‘Her maça 50 bin kişi gelen, ortaya koyduğunuz performansı taraftara yaşatarak sizler sunacaksınız. Bunu yaptığımız zaman ikinci yarının şampiyon takım olacağız, oynadığınız futboldan keyif alacaksınız’ dedim.

Çok karakterli oyuncularımız var. Hep beraber çok çalıştık, el ele verdik ve bugünlere geldik. Taraftarla, yönetime, camiamızla bütünleştik. Herkes Fenerbahçe’nin oynadığı futbolu takdir etti. Geldiğimiz nokta itibarıyla kendime yakışır şekilde kapattık. Takımımızın bir oyun gücü yapısı var. Taraftarlar bu oyuna alıştı. Yeni gelen hocamızla birlikte birkaç iyi transferle bu takım yeni sezonda Allah’ın izniyle şampiyon olacak" dedi.

Başkan Ali Koç hakkında da konuşan İsmail Kartal, "Bu süreçte bana her zaman destek olan başkanım Ali Koç ile 17-18 yaşından beri arkadaşız. Yöneticilerime, taraftarlarıma, medya mensuplarına, Samandıra’daki personele, en büyük pay sahibi oyuncularıma teşekkür ediyorum. Başkanıma ayrıca teşekkür etmek istiyorum. ‘Buranın patronu sensin, ne istiyorsan onu yap’ dedi. Bu önemli bir şeydir. ‘Sonuna kadar senin arkandayız her alacağın kararda seninle beraberiz’ dediler.

Bu yüksek öz güvenle, ben de kendimi daha rahat hissedince çalıştım, hep birlikte başarıyı elde ettik. Büyük Fenerbahçe taraftarları, benim verdiğim mesajları alarak desteklediler, biz de onları mahcup etmedik. Başkanımız bundan sonraki sezonlarda beraber çalışabileceğimizi söyledi, teşekkür ediyorum.

Bundan sonra zaman nasıl biter bilmiyorum. Tek düşüncem var. Yeni sezon ve bundan sonraki sezonlarda ampiyonluğun favorisi Fenerbahçe’dir. Bunu her zaman biliyorum. Taraftarlarımızın, camiamızın beklentileri var. Bu camia fazlasını hak ediyor. Çok daha fazlasını yapacak gücümüz var. Bundan sonraki sezonlarda başaracağını düşünüyorum. Allah Fenerbahçe’nin yar ve yardımcısı olsun” ifadelerini kullandı.

 

 

İlgili Haberler