Balotelli’nin kafasını tutup Sergen’e neden işaret yaptığı belli oldu

Balotelli’nin kafasını tutup Sergen’e neden işaret yaptığı belli oldu
Beşiktaş Adana Demirspor karşılaşmasında en çok konuşulan olay Balotelli'nin attığı golden sonra Sergen Yalçın'a yaptığı hareket oldu.

Süper Lig''in 6. haftasında oynanan Beşiktaş-Adana Demirspor karşılaşmasında gergin anlar yaşandı.

Beşiktaş, Süper Lig''in 6. haftasında Adana Demirspor''u konuk etti. Mücadelenin 90+7. dakikasında Mario Balotelli''nin skoru 3-3 yapmasıyla karşılaşma berabere bitti.

Karşılaşmada iki gol kaydeden Baloteli, ikinci golün ardından Beşiktaş yedek kulübesine doğru gidip işaret parmaklarıyla kafasını gösterdi ve ''think (düşün)'' dedi.

Hakem Ali Palabıyık, yıldız golcüye bu hareketinden sonra sarı kart gösterdi.

NEDENİ BELLİ OLDU

Baloteli''nin Sergen Yalçın''a bu hareketi yapmasının nedeni ise ortaya çıktı.

Bunun sebebi Sergen Yalçın''ın yıllar önce Balotelli hakkında yaptığı yorum.

Sergen Yalçın, 29 Eylül 2012 yılında bir televizyon kanalında katıldığı bir programda Balotelli için "Bu çocuğun beyni yok" demişti.

Manchester City''nin LA Galaxy ekibiyle oynadığı hazırlık maçında yaptığı ilginç topuk vuruşuyla tepki çeken Mario Balotelli''nin bu hareketle ilgili Yalçın "Şu harekete bak. Ne kadar saygısız bir insan. Laubali bir vuruş yapabilirsin, o normaldir, futbolun içinde var. Ama şu yaptığı hareket rakibe saygısızlık ve kendi karakterini gösteren bir hareket. Mancini yine iyi, oyundan almış. Ben olsam kovardım" demişti.

İşte o görüntüler:

“BALOTELLI SEVİYESİNİ BELLİ ETTİ”

“Balotelli direkt bana hareket yaptı. Hakem sarı kart verdi. Bir oyuncunun rakip teknik direktöre hareket yaptığına oyunculuğumda da şahit olmadım. İlk defa görüyorum bunu. Hakem sarı kart verdi. Cezası nedir bilemiyorum ama bir futbolcunun rakip teknik direktöre yapmaması gereken bir hareket. Balotelli benim muhattabım değil. Ben teknik direktörüm, o oyuncu. Kendisiyle hiç konuşmadım, görüşmedim. Neden bana böyle bir hareket yaptı anlamadım. Geçen sezon bize gelemedi diye mi, kafasına ne kurduysa. Kendisi adına üzücü bir durum. Maalesef kendi seviyesini belli etmiş oldu. Yazık oldu biraz kendisi için. Çok samimiyetsiz bir hareket.”

 

İlgili Haberler