Fortnite için iki yeni harita sızdırıldı

Fortnite için iki yeni harita sızdırıldı
Dünyada popüler oyunlardan Battle Royale oyunu Fortnite için iki yeni harita her ikisi de bir sürü Konum ve Landmark adıyla birlikte sızdırıldı.

Haber Tekno’da yer alan bilgiye göre, sadece birkaç gün önce, Fortnite v17.40 Güncellemesi, veri madencileri tarafından, aylarca oyuna gelmeyecek birçok yeni kozmetik için artık dosyalar ve ürün kimlikleri içerdiği bulundu.

Bugün, popüler Fortnite sızıntısı Hypex’in izniyle yepyeni ve muhtemelen daha büyük bir sızıntı var. Sızıntı yapan kişi, yeni Konumlar ve Simgesel Yerlerin adları da dahil olmak üzere iki yeni Fortnite haritası hakkında bilgi yayınladı.

FORTNİTE SIZDIRILAN HARİTANIN ADI: DEMETER

Zaman çizelgesinde ilk olarak, Bölüm 3’e gitmek üzere olduğu düşünülen bir harita olan “Demeter” için yayınlanmamış konumların ve yer işaretlerinin bir listesi var. map muhtemelen gelecekteki bir Sınırlı Zaman Modunda görünecek.

DEMETER HARİTASINDA SIZDIRILAN YERLERİN İSİMLERİ

 Canoe Shop

Dragons Maw Cave

Farm – Forest Ruins

Haunted Hotel

Hiking Visitors Center

Hydro Power Station

Camp – Castle

Mansion

Prison

SIZDIRILAN AÇIK DÜNYA HARİTASI

Bunun onunla ilişkilendirilmiş bir kod adı yok, bu yüzden “Open Wolrd” ile gidiyoruz. Hypex’e göre, bu, henüz uygun bir ada sahip olmayan birçok Simgesel Yapı ve Konum içeren, tamamen büyütülmüş bir haritadır.

AÇIK DÜNYA HARİTASININ SIZDIRILAN YERLERİN İSİMLERİ

Picnic Area

Car Crashes

Airport

Castle

High Lake Cabin, Campsite & Lodging

Lumberyard

Mountain Cave

Mines

Diner

Shacks

Tunnel

Abandoned Hotel

Survivor Shack

Resupply Camp

Resupply Camp Storage

Resupply Camp Guard Tower

Watch Towers

Food Trucks

Parking Lots

Visitors Huts

Military Bases

Gas Stations

Boat Dock

Ek olarak, tartışmalı “Sahtekarlar” oyun modunun dosyalarında bulunan bir ekran dokusu ortaya çıktı ve bizi 2022’nin 3. Bölümünün konsept sanatı haline gelebilecek yeni bir harita stiline yönlendirdi.