Beinsports'tan Fenerbahçe ve Beşiktaş'a büyük ayıp

Beinsports'tan Fenerbahçe ve Beşiktaş'a büyük ayıp
Süper Lig’in 18.haftasında oynanan Fatih Karagümrük-İttifak Holding Konyaspor maçında yayıncı kuruluş tarafından seyircisiz maçın yayını sırasında, ekranlara verilen seslerde Fenerbahçe’ye hakaret içerikli tezahüratların yer alması üzerine kulüpten açıklama geldi. Konuyla ilgili açıklamanın ardından yayıncı kuruluşun özür metninin 19.05’te paylaşılması ise büyük tepkilere neden oldu.

Yeni tip korona virüs salgını önlemleri çerçevesinde spor müsabakaları seyircisiz bir şekilde devam ediyor. Yayıncı kuruluş tarafından izleyicilere maçın yayını sırasında, bant şekilde tezahürat sesleri yansıtılıyor.

Süper Lig’in 18.haftasında oynanan Fatih Karagümrük-İttifak Holding Konyaspor maçının yayınında Fenerbahçe'ye hakaret edilen tezahüratların yer alması kulüp tarafından büyük tepki gördü.

Öte yandan hakaret içerikli tezahüratların sadece Fenerbahçe için olmadığı , yine aynı maçta yer alan kayıtlarda Beşiktaş'a da hakaret içeren tezahüratların yayına verildiği ortaya çıktı.

Bu durum üzerine sarı lacivertli kulüp internet sitesinden bir açıklama yayınlayarak, “Bu doğrultuda Fenerbahçe Spor Kulübü olarak yayıncı kuruluşun ısrarlı ve kararlı bir şekilde bizzat kendi tercihi olan bu duruma karşı her türlü ilişki düzeyinde misliyle tepki vereceğimizi camiamızın ve kamuoyunun bilgilerine sunarız.” açıklamasını yaptı.

iii-003.jpg

Açıklamadan dakikalar sonra yayıncı kuruluş bir açıklama yayınladı. Fenerbahçe kulübünden özür dileyen yayıncı kuruluş, bahsi geçen tezahüratın kaldırılacağını ve tüm ses efektlerinin yeniden inceleme altına alınacağını açıkladı.

eryfkgkxuaaue0k.jpg

Ancak bu sefer de yayıncı kuruluşun sosyal medya hesabından yayınladığı özür açıklamasının saati sosyal medyada gündem oldu. Yapılan açıklamanın saat 19.05 ‘de yapılması sarı lacivertli taraftarlar tarafından büyük tepkiyle karşılandı.

untitled-1-030.jpg

İŞTE AÇIKLAMAYA GELEN BAZI TEPKİLER:

tepki1-005.jpgtepki2-005.jpgtepki3-004.jpgtepki4-004.jpgtepki5-004.jpgtepki6-002.jpgtepki7.jpg