Belediye otobüsleri AKP için giydirildi

Belediye otobüsleri AKP için giydirildi
Erzurum Büyükşehir Belediyesi’ne ait otobüsler ve taziye çadırlarının, AKP’nin seçim organizasyonları için kullanıldığı ortaya çıktı. İYİ Parti Erzurum Milletvekili Naci Cinisli, İl seçim Kurulu’na konu ile ilgili olarak şikayette bulunduklarını açıkladı.

Seçim çalışmalarında, devlet kurumlarının maddi imkânlarının AKP için kullanıldığı yönündeki iddialara bir yenisi daha eklendi.

İYİ Parti Erzurum Milletvekili Naci Cinisli, AKP’nin Büyükşehir Belediyesi Başkanı ve aynı zamanda 31 Mart’taki adayı Mehmet Sekmen’in belediye kaynaklarını seçim çalışmalarına aktardığını ifade etti.

Belediye araçlarının ve taziye çadırlarının AKP’nin hizmetine sunulduğuna dikkat çeken Cinisli, kendisine ait sosyal paylaşım sitesi hesabından, “İmkânları yetmiyor ki Mehmet Sekmen ve AKP, Erzurum'daki seçim kampanyasında Büyükşehir Belediyesine ait araçları, taziye çadırlarını ve sobalarını kullanıyor” mesajını paylaştı.

56232406_2128699523834438_8986146750985142272_n.jpg

İL SEÇİM KURULU’NA ŞİKAYET EDİLDİ

Cinisli ayrıca, konunun takipçisi olacaklarını belirterek, “Kamunun, hepimizin mallarını Erzurumluya karşı kullanıyorlar. Şikayetçi olduk. Haksız rekabet” ifadelerini kullandı. Erzurum İl Seçim Kurulu’na verilen yazılı dilekçede, “Bizim vergilerimizin, sadece bir partinin çıkarı için kullanılması hakkaniyete uygun değildir” ibareleri kullanıldı.