Berber ve kuaförler ne zaman açılacak? Şükrü Dudu'dan önemli açıklamalar

Berber ve kuaförler ne zaman açılacak? Şükrü Dudu'dan önemli açıklamalar
"Berber ve kuaförler ne zaman açılacak?" sorusu en çok merak edilen konuların başında gelirken, ünlü erkek berberi Şükrü Dudu'dan konuya ilişkin açıklama geldi.

Birçok ünlü ismin müşterisi olduğu erkek berberi Şükrü Dudu, Biz10 TV'ye korona virüs salgını nedeniyle kuaför ve berberlere getirilen yasakla ilgili açıklamalarda bulundu.

Berber ve kuaförlerin ne zaman açılacağı vatandaşlar arasında da büyük merak konusu olurken; Dudu, sürecin uzaması halinde yüzlerce berberin iflas edeceğini söyledi.

Berberlerin parayı günlük olarak kazandığına dikkat çeken Şükrü Dudu, şöyle konuştu:

" 'KUAFÖR VE BERBERLER NE ZAMAN AÇILACAK' DİYE SORUYORLAR"

"Türkiye genelindeki berberler bu süreçte artık dayanacak gücü kalmadı.Her gün sosyal medyadan 'Abi ne zaman açacağız; kuaförler, berberler ne zaman açılacak?' diye sorular geliyor."

"BİZ ALIM-SATIMCI DEĞİLİZ, ÇALIŞMAZSAK PARA YOK"

"Çünkü bizim iş günlük kazanç işi. Biz çalışarak para kazanıyoruz. Alım-satım olsa, örneğin bir şey sattığın zaman bugün satmasan yarın veya 1 ay sonra satabilirsin. Ama bizim işte biz çalışmazsak para yok, günlük geçiniyoruz biz."

"BİRİKİMİ OLAN BERBER YOK, ÇOĞU BERBER BATAR"

"İlerde bu iş böyle devam ederse bizim sektör çok kötü olur. Çoğu arkadaşlarımız batar. Bizim berberlerde çok birikimli olan berber ben çok tahmin etmiyorum. Günlük kazandığımız için günlük yiyoruz. Eğer daha uzarsa çok kötü olur."

sukru-dudu-cagatay-ulusoy.jpg

İlgili Haberler