Beren Saat eşi Kenan Doğulu ile tanışma hikayelerini açıkladı

Beren Saat eşi Kenan Doğulu ile tanışma hikayelerini açıkladı
Beren Saat, arkadaşı Belçim Bilgin’in doğum günü için sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Saat paylaşımında eşi Kenan Doğulu ile tanışma hikayesinden de bahsetti.

Oyuncu Beren Saat, eşi Kenan Doğulu ile tanışma hikayesini sosyal medya hesabından paylaştı.

Belçim Bilgin’in doğum gününe katılan Beren Saat, sosyal medya hesabından eşi Kenan Doğulu ile bir fotoğrafını paylaştı.  Saat paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“KENAN İLE İLK KEZ TANIŞACAĞIMIZ PARTİYE GİTTİK”
"Belçim bir yaş daha güzelleşmiş, hayat unutulmaz anılarımıza eklenecek iki gün hediye etmişti bize kutlamak için. Yıllar önce bu gece Belçim Bilgin ve Ayfer Dönmez, gelip beni alıp, Kenan ile ilk kez sohbet edeceğimiz ve birbirimizin numaralarını alacağımız partiye gitmeye, 'Aykut'un doğum gününü kutlayacağız' diye ikna etmişti. Sonrası aşk, sonrası dostlardan kurulu aile...

"9. YILIMIZ KUTLU OLSUN OYUN ARKADAŞIM" 
Hayat hiç de kolay olmayan bir sınava aldı hepimizi ama kutlanması gerekenleri de unutmamalı. Magnetik organızasyonunuza nasıl teşekkür etsek az İrem Sent ve Selim Cançelik... Yeni yaşın en unutulmazlarından olsun canım Belçim, her şey hayallerinin ötesinde olsun. En sevdiğin şarkıları söyleyerek varlığını kutluyoruz Aykut Cömert, hisset titreşimlerimizi; eskitemediğimiz esprilerine attığımız kahkahalarımızı... 9. yılımız kutlu olsun oyun arkadaşım, hayat arkadaşım, stüdyo arkadaşım Kuincy..."

screenshot-3-1-t34p.jpgff-2297-dgzz.jpggg-5627-1-b8pm.jpg

 

İlgili Haberler