Beşiktaş'tan milli arada imza hamlesi

Beşiktaş'tan milli arada imza hamlesi
Beşiktaş, sezon sonu sözleşmesi bitecek olan ve yeni dönemde de devam etmek istediği isimlerle masaya oturup sözleşme yenileyecek.

Spor Toto Süper Lig''de zirvenin ardından ikincilik hesaplamaları da yavaş yavaş kapanan Beşiktaş''ta yönetim, yeni sezon hazırlıklarına erken başladı. Bu doğrultuda çalışmalarına başlayan idareciler, Milli arada kulüple sözleşmesi sezon sonunda bitecek isimler üzerine yoğunlaşacak. 

İlk olarak hedefte takımın genç yıldızı Güven Yalçın bulunuyor. Menajeri Ersin Akan''la İstanbul''da sözleşme görüşmelerini sürdüren yönetim, genç golcünün sözleşmesini bu hafta içerisinde uzatmayı planlıyor. Yıllık 100 bin Euro kazanan oyuncunun maaşının 750 bin Euro seviyelerine çıkarılması bekleniyor.

BİR DİĞER İSİM DOMAGOJ VİDA

Siyah - Beyazlı ekipte uzun süredir başarıyla forma giyen Hırvat oyuncunun performansında dalgalar yaşanmıştı. Deneyimli futbolcunun 3.5 Milyon Euro''luk yüksek maaşı sebebiyle sezon sonunda bitecek olan sözleşmesini yenilemeye sıcak bakmayan yönetim, Hırvat stoperin olumlu tutumu sonrasında karar değiştirdi. İdareciler, 1.5 milyon Euro’dan 2 senelik kontrat teklifinde bulunduğu oyuncunun menajeriyle bu hafta masaya oturacak ve Vida konusunu da karara bağlayacak.