Flaş... Flaş.. Beşiktaş Alexander Sörloth'u doğruladı

Flaş... Flaş.. Beşiktaş Alexander Sörloth'u doğruladı
Beşiktaş Kulübü Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı, 2020-2021 sezonunda Trabzonspor forması giyen Alexander Sörloth'un transfer listelerinde olduğunu doğruladı.

Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Michy Batshuayi''nin yerine golcü arayışlarına başlayan Beşiktaş’ta, çalışmalar hız kazandı. Pek çok ismin gündeme geldiği Siyah Beyazlılarda son isim Alexander Sörloth oldu.

Ajansspor''a konuşan Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı, adı Beşiktaş ile anılan Alexander Sörloth''u doğruladı. Kazancı, "Sörloth''u kim istemez. Listemizde var, ilgilendiğimiz bir isim. Ancak bu transfer gerçekleşecek anlamına gelmez. Bonservisi var ve bu şekilde almamız zor. Kiralık olursa her türlü fedakarlığı yapmaya hazırız" dedi.

Trabzonspor''un 20 Milyon Euro''ya Leipzig''e sattığı 26 yaşındaki futbolcu sezon başında Alman ekibi tarafından La Liga takımı Real Sociedad''a kiralanmıştı. Norveçli futbolcunun Türkiye''ye olası transferinde öncelik hakkı eski takımı Trabzonspor''da bulunuyor.

"TRIPOVSKY İLE ALAKAMIZ YOK"

Gelecek sezona yeni bir teknik direktör yönetiminde başlaması beklenen Beşiktaş''ın, UEFA Avrupa Konferas Ligi play-off turunda Fenerbahçe''yi iki maçta da yenerek eleyen Svalia Prag''ın hocası Jindrich Trpisovsky ile ilgilendiği ileri sürülmüştü. Çek hoca hakkında da konuşan kazancı, "Bunlar nereden çıkıyor bilemiyorum. Trpisovsky alakamız yok, görüşmedik bile. Herhalde menajerlerin çıkardığı bir isim" ifadesini kullandı.

Gelecek sezon için Benfica''dan transfer edilen bir dönem Galatasaray forması da giyen Portekizli futbolcu Gedson Fernandes''in takıma kazandırılmasında başrolü oynayan isimlerden biri olan Ceyhun Kazancı, Gedson''un Çaykur Rizespor''daki performansıyla ilgili olarak, "Galatasaray maçında Gedson sakatlanacak diye çok korktum. Maşallah çok iyi oynadı. Allah''tan korkulacak bir şey olmadı" dedi.